sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikon hulinat kännykkäkuvina

Morjensta!  Täällä kirjoittelee vauhdikas maalais-emäntä, joka on heittelehtinyt tukka putkella vähän siellä sun täällä !  On tullut tehtyä kotitöitä ja käytyä vähän ihmistenkin ilmoilla! Ja mikä parasta, minä oon saanut nukuttua ihan hurjan hyvin  ! Viime yönä nukuin ruhtinaalliset 9,5 tuntia yöunta, mikä on minulle huomattavan iso määrä kertaheitolla pitkään aikaan !

Mitä tulevaan tulee, on luvassa sellaisia postauksia, joita moni on jo kaipaillutkin - mutta malttakaa vielä hetki, sillä odottelen kuvamateriaalia saapuvaksi sähköpostiini.  Mutta niitä odotellessa, tyhjennän viikon kännyotokset tänne blogiin !  Laatuhan niissä on vähän sinne päin, mutta parempi tämä kuin ei mitään ! :)


<3 Henna

13 kommenttia:

 1. Tykkään! Vitsit ku osais itekki metsästää, tai ois ees luvat.. Ois vaa nii hienoa ton pystärin kanssa käydä pyytämässä, tääl on viä aika eläinrikasta aluetta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No läheppä Elina kuule lukemaan kortti itelles niin piäset alottelemaan mukavaa ja jännittävää harrastusta! On kyllä niin mukava koiran kanssa puuhastella ja tehhä yhteistyötä ! :) Meidän Lihis-mummeli oli sorsajahdin alotuksessa kyllä pääasiassa miesten mukana, etsi kadonneita lintuja ruohikoista ja noutikin pari :)

   Poista
 2. Tuollahan on ite isämalavan ralliauto kuvassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän se oli ja ajeli mahotonta kyytiä! Oli kyllä mukava seurata menoa ja meinikiä ! :)))

   Poista
 3. Oi kun tuli jotenkin onnellinen olo kuvista. :)

  T. Fanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! <3 ja minä kun luulin että tämä on iha onneton postaus :D

   Poista
 4. Kuvista pätellen monenmoista touhua ja tapahtummaa ehtiny olemaan.
  Siunausta tuleviin päivin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä sitä on ollunna aikamoista haipakkata! ;) kiitos oikein paljon ja sulle kanssa isot siunaukset! <3

   Poista
 5. No joku sentään siellä Suomessaki löytää sieniä! :) kaikki sanoo et ei mitää oo löytyny melkeen. Me taas on poimittu herkkutatteja myyntiinkin asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kyllä täällä sieniä on, tosin haaparouskuja viime vuosiin verrattuna vähän vähemmän tai sit ne nousee vähän myöhemmin :) mutta tatteja ja kanttarellejä oon kyllä löytänyt jo tosi hyvin ! Niin hyvin että oon niitä kavereillekin pominut :)) sienimetsässä on aina kiva käydä, saa samalla liikuntaa! :)

   Poista
 6. Slurps, sieniä!!! Ee oo kerennä sieniä ees vilikuilla, jopa että kerätä!! Haaveiloo tattipaistista ja rouskuloista!:) Menova ja meininkiä näkyy olleen!:) -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kuule jos mie löyvän tattejja niin ilimottelen sulle niin tuut hakeen ! :) täällä on ollu tatteja aika kivasti! :))

   Poista
  2. Oooo, ihanaa!!:9 -Anne-

   Poista