keskiviikko 27. elokuuta 2014

Heppailutreffit nettituttavuuden kanssa !

Jo aiemmin netissä tutuksi tullut Anna oli viime viikon lomailemassa viereisessä pitäjässä ja piipahti meillä kylässä miehensä kanssa.  Muun höpöttelyn ja kahvittelun lomassa käytiin myös vähän humputtelemassa meidän vatiaivojen kanssa :)  Maastoköpöttelyn jälkeen käytiin pörräämässä hetki kentällä, ja Annan mies oli uskollinen hovikuvaajamme koko hevostelun ajan.  Iso kiitos Annalle ja miehelleen vierailusta, kuvia unohtamatta !  Oli tosi kiva tutustua myös kasvotusten!

Kuvia katsellessani järkytyin aikalailla omasta hapituksestani tuolla hevosen selässä! Ollaan maastoiltu viime aikoina niin paljon, että mun istuntakin on selkeesti ruosteessa joka näkyy melkeimpä joka kuvassa :D  Noh, nämä kuvaelämykset on aina hyvä nähdä ja on erittäin suotavaa kohdata se karu todellisuus ja avata silmänsä sille että reeniä tämä nainen on vailla ja että ryhdistäydyttävä on monella saralla!

Mutta mikä tärkeintä, mukavaa oli ja on aina kiva tutustua toisiin heppaihmisiin!  <3  

 

<3 Henna

11 kommenttia:

 1. Komijoita on hevoset, eikä voi satuloisa istuviakaan ollenkaan moittia. Aurinkoinen kaunis ilimakin ollu, tokihan tuollanen puuhastelu mukavaa ystävän kans on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ! :))) Kyllähän se on oikkeen rattosata hyvässä seurassa hummastella ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti! Mukana kulkeva kuvaaja on harvinaista herkkua meille joten on ihana joskus saaha kuvia tännekin :)

   Poista
 3. Heippa Henna! Mulla on tosiaan nyt seiskaluokka pyörähtänyt käyntiin, mulla menee ihan hyvin. Kuten sanoit, yläasteella ei ihmiset ole enää niin lapsellisia kuin ala-asteella, enkä ole saanut irvailuja tai haukkuja muuta kuin oman luokkani tytöiltä. Minua ei haittaa luokkani tyttöjen haukkuminen, minä olen minä ja pidän itsestäni juuri tällaisena. Asia joka minua sitten taas vaivaa, on se ettei minulla ole yhtäkään ystävää. Asun erään luokkalaiseni naapurissa, ja aina aamuisin katson kuinka hän ja toinen luokkamme tyttö kävelee yhdessä kouluun. Vaikka asun aivan hänen vieressään, minua ei ole ikinä kutsuttu kävelemään heidän kanssaan, ja se surettaa minua. En varsinaisesti halua olla heidän ystävänsä, sillä he ovat kuusi vuotta minua haukkuneet, mutta olen niin yksinäinen. Haluaisin edes yhden ystävän joka kävelisi kanssani joskus kouluun tai haluaisin edes jonkun joka puhuisi tai edes hymyilisi minulle. T. Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanaa, kun Lotta kirjoittelit sun kuulumisia ! Oon tosi kiitollinen että tulit kertomaan miten kaikki on siellä lähteny rullaamaan :) Olet nimittäin ollut paljon mielessä ! <3

   Oon iloinen siitä, että ilmeisesti koulu ei sit alkanutkaan niin huonosti, mitä alkuun pelkäsit ? Toki oon harmissani siitä, että oot edelleen yksinäinen ja että saat luokkasi tytöiltä kommentteja ulkonäköösi liittyen mutta se että sua ei ilmeisesti sen isommin enää kiusata - on tosi kiva kuulla !

   Minä epäilen että noittekin sun luokkasi tyttöjen ivailun takana on oma heikko itsetunto, ne ovat kateellisia sinulle koska uskallat pitää oman tyylisi. Kaikilla ei nimittäin ole tarpeeksi uskallusta siihen, vaan he ilmeisesti haluavat hukkua massaan!

   Mitä tuohon kouluun kävelemiseen tulee niin rohkenen antaa sulle yhden neuvon : Ole ensinnäkin oman itsesi paras kaveri ja rakasta itseäsi - kaikki muu kyllä seuraa sitten ajan kanssa perässä! :) Älä tyydy huonoon seuraan, vaan ole mielummin yksin kuin että alentuisit sellaiseen seuraan, jossa sinua ei aidosti arvosteta.

   Ole avoinna sellaisille uusille ystävyyssuhteille, joita ei ole vielä tuhrittu pahan puhumisella tai huonolla asenteella sinua kohtaan. Myös luokan rajojen ulkopuolella. Onko sulla jotain harrastusta missä voisit kohdata ikätovereitasi ja siten saada ystävyyssuhteita ? Eikös yläasteella oo jossain vaiheessa mahis ottaa valinnaisia kursseja, joissa ryhmät koostuu vähän eri luokkien jäsenistä ? Siellä olis ehkä mahis tutustua muihin tyyppeihin ja saada ystäviä :) Jos koulun ohella siellä järjestetään muutakin toimintaa, niin suosittelen osallistumaan niin on isompi mahdollisuus tavata uusia kasvoja :)

   Toivottavasti en antanut kommentillani semmosta kuvaa että patistelen sua kovasti, tarkoitukseni oli lähinnä rohkaista sua että saisit rohkeutta enemmän ja luottamusta itseesi. <3 Ihana kun kommentoit, siitä iso kiitos nyt ja jatkossa :)

   Poista
 4. Ollos hyvälös! Ihana toi häivähdys Juhon sormesta tuossa yhdessä maastokuvassa :D
  Meikäläiset kiittää vieraanvaraisuudesta, oli tosi kiva nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho no niinpä näkkyy olevannniii! Minä en ois ees tajunnut koko sormee ellet ois sanonu! :D

   Poista
 5. Free tip jos ryhtiä täytys parantaa! Kannattaa mennä ilman jalkkareita tai satulaa, auttaa tosi tehokkaasti, ainakin itellä! Pidä hauskaa ratsastellessa! ~Silja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Silja! Hei hyvä ku muisutit, sillä on liian pitkä aika siitä, kun oon viimeksi ilman jalkkareita ratsastanut - saati sit treenannu ilman satulaa ! :D yleensä kun ilman satulaa lähden maastoon hölkyttelemään ja enemmänkin tuon Vusen kanssa - sen selkä kun on niiiiin paljon parempi ilman satulaa hummailuun! Mutta pitänee heittää jalkkarit veks joku päivä, kiitti ! <3

   Poista
  2. Ole hyvä vaan :) ~Silja<3

   Poista