tiistai 21. tammikuuta 2014

Nöf-NöF !


Jos joku nyt siellä ruudun toisella puolella oottelee meikäläiseltä sellaista hyvinnii järkevää tai johdonmukaista postausta, niin het alakuun sanon sulle että sori - nyt petyt kyllä pahemman kerran! ;D  Tällä kertaa nimittäin päässä ei suurraa juurikaan järkeviä ajatuksia, ja ne vähäsetkin saapi vielä muhia ihan rauhassa ja ootella ulospääsyään.   Monta postausideaa taas oottelee vuoroaan ja monen monta luonnosta napottaa omassa kansiossaan viimeistelyä ja julkaisua odotellen.

Mutta nyt ihan vaan semmosia päällimmäisiä kuulumisia teille tahdon ma kertoilla,  silleen sivistyneen lyhyesti ! :D  ja tällä kertaa mulla on jopa kuviakin postauksen mukana! Wohoo !

Onni täyttää huomenna 1 -vuotta !  Meidän rakas palleroinen.  Se on niin ihmeellinen penska, etten voi tajuta. Niin iloinen ja mutkaton hän on.  Huomenna, synttäripäivänään - on myös Onnin ensimmäinen kerta hoidossa.  Kävimme viime viikolla tutustumassa päiväkodilla, ja minulla jäi kyllä ihanan lämmin ja turvallinen olo. Minun ei tarvitse murehtia tai pelätä Onnin hoidon laadusta,  uskon todella, että hän saa hyvää huolenpitoa ja oikeanlaista ohjausta varhaiskasvatuksessaan myös hoitopaikassa. Hoitajat olivat todella asiantuntevia ja lämpimän oloisia ihmisiä.  Tuntui, että Onni oli tervetullut hoitoon ja siitä tykättiin heti.  Muut lapset ottivat Onnin leikkeihin mukaan ja poika itsekin tuntui viihtyvän toisten parissa ja välillä ei huomannutkaan minua ja Kimmoa.

Koska Onnin oikea syntymäpäivä sattui työviikolleni, pidin pienimuotoiset kahvikekkerit viime viikonloppuna.  Lähinnä pari ystäväpariskuntaa kävi lapsineen kakkukahveilla.  Vaikka olisin halunnut järkätä kunnon juhlat, olin niin väsynyt etten jaksanut järjestää sellaisia. Eikä meidän mökkiin valitettavasti hirmuisen isoa porukkaa mahdukkaan.  Sunnuntaina tuli sitten vanhempani kyläilemään, joten ohjelmaa riitti viikonlopulle tarpeeksi.  Alla kuvia mm. Onnin ja ukin pallopeleistä. Ukki on Onnin mielestä niin hauska ja hullunkurinen tyyppi  - ja onhan se,  iha pöljä <3

 


Viime viikolla oli kyllä mielettömän ihanat kelit!  Pakkanen paukkui nurkissa - minä nautin päivisin auringonsäteistä ja iltaisin kynttilöiden valosta - kodin rauhasta.  Ystävän kanssa kahvittelua ja maailman parantamista. Heppojen kanssa köpsyttelyä ja niitten korvien rapsuttelua. Tulevaisuuden suunnittelua,  haikeutta  ja jännitystä.    Lepoa - sitäkin jopa harrastin viime viikolla ihan kunnolla,   minulle suurenmoinen saavutus.


Sunnuntaina käytiin äitin ja koirien kanssa jäällä lenkkeilemässä.  Nii olihan se Kimmokin siellä,  paparazzin roolissa mukana hiimailemassa.  Aivan ihanaa, olisin voinut tuolla ilmalla kävellä vaikka maailman ääriin <3  Koirat sai juoksennella vapaana ja nauttia olostaan.  Hei btw, mitä mieltä ootte - onkohan meidän Iida vähän lihonut ? ;)

NÖFNÖF!
Äitin rakas näätä-eläin <3


Sunnuntai-iltapäivällä, syötyämme vanhempieni kanssa ja heidän tehdessä lähtöä kotiin, ilmoitin yllättäen voivani pahoin. Ja se oli totta,   pahoinvointi iski kuin tyhjästä.  Yhtäkkiä alkoi mahassa velloa ja heikottaa vietävästi.  Kun olin saanut heitettyä vähin äänin heipat vanhemmilleni, hyökkäsin melkein oikopäätä vessaan puhaltelemaan.  Sittenpä sitä laattailua jatkui pitkälle yöhön,  lisäksi palelin ihan äärettömästi ja jokapaikkaa kolotti. Enpä oikeesti muista, milloin olisi ollut noin heikossa hapessa.  En pystynyt syömään liki vuorokauteen, eikä juomistakaan pahemmin uponnut. Tai upposi, mutta kummasti halusi nousta takaisin ylös.  Tauti meni kuitenkin nopeasti ohi ja nyt ollaan taas elävien kirjoissa. 

Laihtumisesta sen verran, että toki sitäkin tapahtui taas viime viikolla.  Mutta osittain panen sen myös mahataudin piikkiin.  Kun mittautin maanantaisen painoni, olin luultavasti hieman kuiva, kun en ollut syönyt ja juonut kunnolla mitään edelliseen vuorokauteen.  Mutta, nyt onneksi taas pystyn syömään ja juomaan niin, että painonpudotuskin tapahtuu "rehellisesti". 

Tänään illalla mulla alkoi työt  ja nyt taas rehkitään viikko duunissa. Minulta toivottiin postausta työstäni / ammatinvalinnastani, ja sen aion mielelläni toteuttaa tulevaisuudessa.  Yritän nyt postailla hieman ahkerammin lähitulevaisuudessa, en halua että tämä blogi hiipuu tällaiseksi  "kuulumiset-kerran-viikkoon" - blogiksi. Mutta teidän pittää auttaa mua ja potkia mua välillä persuksille, jos mie alan hiimailemaan liikoja. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille !


<3 Henna


10 kommenttia:

 1. Söpö pikku-Onni. Jotain kimmomaisia piirteitä näin kuvien perusteella luulen erottavani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Anzu <3 Onni on kyllä niiiiin isansä näköinen söpö pieni ukkeli, ne on niin ihania isänsä kanssa ku ovat kahestaan kun päänmuoto, otsa, niska - kaikki on samanlaiset :DDD

   Poista
 2. Ihania seesteisiä hetkiä <3 Niistä on elämän ihanuus tehty! Jos jokainen saisi edes kerran elämässään kokea sen hetken, vaikka edes häivähdyksen, että ei ajattele murheita ja huolia, olisi vain siinä kauniissa hetkessä, vetäisi keuhkot täyteen ilmaa, sulkisi silmät ja huomaisi, että mikään täällä maailmassa ei voi viedä sitä hetkeä sinulta pois! Pysähtyä ja rauhoittua, maailma kyllä kulkee radallaan vaikka sinä itse et välillä kulkisi. Juostaan kuin muurahaiset, päättömänä ja kiireisenä. Singotaan jokapaikkaan ja unohdetaan miettiä välillä, että miksi juostaan, onko se välttämätöntä...Välillä meistä jokaisen pitäisi järjestellä "palikkansa" uudelleen ja miettiä niitä oman elämänsä kiintopisteitä. Meni osa ehken asian vierestä, mutta minkäs tuolle aivopierulle voi...:))

  Tuli niin autuas olo tuosta siun postauksesta ja päässä surisee...no jos skipataan se ykäys osio siitä..;DDD Sait sinäkin sitten sen toisenlaisen laihtumisen kikstartin!! ;DDDDDD. Harmittaa kun meilläkii jylläsi just tuo samainen tauti, niin ei päästy Onskaa juhlistammaan!!:(((
  -Anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit jalat suustani rakas! :D voi ku sitä ossais tänä vuonna olla hieman vähemmän pässi :D
   Joo, miekii sain tosiaan sen kikstartin! tosin ei kauheesti paino pudonna sen toimesta, mutta joutaapaha tuo pudota tässä kevään aikana tasasempaan tahtiin :) jospa me ens viikolla pidettäis omat kahvikestit sitte <3

   Poista
 3. Voih, miten äkkiä tuo aika menee, pikku Onnikin jo vuoden vanha. Vastahan hän syntyi. :D Niin inhottavia nuo kaikki mahataudit :/ onneksi sinulla ei tuon kauempaa se kestänyt. Ihanaa talven jatkoa sinnepäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mulla iskee välillä kriisi, kun tajuan että minun pikkupoika ei ole ennää vauva - vaan nyt jo taapero :D <3 Niin, ei tuota tautia ois hullukaan pitänyt pidemään, oli semmosta kyytiä että oksat pois! :S kiitos sulle samoten ihanaa talvea, kohta tulloo jo kevät ! <3

   Poista
 4. Siis what? onks Onska jo 1vee!! meneepä aika nopeesti :) ja kivoja kuvia (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aattele - se täytti jo vuoden! <3 Mäkään en tajuu miten tämä aika juoksee näin nopeesti ! en pysy perässä en sitte millään :D kiitos Carita <3

   Poista
 5. Ihana pieni päivänsankari! <3 Ja ihan kuin iida olisi vähän pyöristynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onni kiittää <3 Ja kyllä, Iida on hieman paisunut viime kuukauden aikana... mikähän lie ;)

   Poista