keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Niin paljon, mutta silti niin vähän - niin vähän, mutta kuitenkin niin paljon

Hei rakkaat ystävät ! Ruudun taka kirjoittelee nolostunut ja pahoillaan oleva toverinne.   Tuntuu, että minulla olisi paljon annettavaa, mutta silti en ole löytänyt itsestäni voimia saada mitään aikaiseksi.  Sama pätee oikeastaan muuhunkin tämänhetkiseen elämääni.  Ei jotenkin pysty eikä jaksa. Vaikka kiireet alkaa helpottamaan hieman ja tunnelin päässä näkyy valoa, on silti vähän sellainen "tyhjän päällä" - olotila.  Pysähtynyt.  Onneksi tiedän, että tämä on ohimenevä kriisi vain.  Ehkä mulle jää hetkeksi sellainen ontto olo sisälle, kun huomaan että talvi tuli enkä enää pysty heilumaan jatkuvasti pihalla, vaan joudun jättämään asiat odottelemaan taas uutta kesää. On siis tullut aika, kun saan kotoilla enemmän pienessä mökissäni, esimerkiksi poltella kynttilöitä ja leipoa - olla vaan. Aloitella taas oman itseni huoltotoimenpiteitä,  aloitella niitä taas sen sadannen kerran. Huoh.

 

Vaikka minulla on ollut toisaalta ikävä kirjoittamisen pariin, on kuitenkin ollut ihan hyvä pitää breikkiä kaikesta.  Olen ollut todella vähän koneen ääressä, enkä bloggeriakaan avannut juuri ollenkaan. Kuitenkin oli niitäkin hetkiä, kun istahdin koneen ääreen tuijottamaan tällaista tekstin aloitussivua - ja turhaan.  Kun en ole oikein tiennyt,  mistä aloittaa ja että saanko mitään järkevää aikaiseksi. Ehkä vaadin itseltäni liian tarkkaa työtä.

On uskomatonta, miten pieni asia sai minut kuitenkin innostumaan, heräämään henkiin edes hetkiseksi. Yksi uusi lukija listassa, kaikesta tästä hiljaisuudesta huolimatta. Kiitos siis sinulle ;)    Se piristi minua sen verran kivasti, että kirjoitan tällä kertaa päällimmäisiä fiiliksiä tänne, oli se sitten tylsää luettavaa tai ei. Samalla tyhjennän puhelimen arkiston viimeaikaisista räpsyistä !

Kenttä on lanattu odottelemaan pakkasia, tarhan aidat on pientä fiksailua vaille edes suhteellisen kunnossa ja pihakin on talviteloilla.  Työthän ei koskaan tekemällä lopu ja minusta tuntuu, etten ole koskaan täysin tyytyväinen omaan panokseeni, mutta nyt saan vähän höllätä tahtia ja alkaa ajattelemaan itseäni. Stressi on syönyt voimavarojani ja kartuttanut läskivarastoani - mutta tästä noustaan kyllä.  Pikkuhiljaa asioitten järjestyessä minäkin alan rentoutumaan ja olemaan taas oma itseni. Minua on surettanut se jo pidemmän aikaa, etten ole oikein ole ollut se mitä sisimmässäni olen. En vaan oo yksinkertaisesti jaksanut. Jotenkin oma persoona ollut pidemmän aikaa horroksessa ja näyttänyt vain pilkahduksia itsestään silloin tällöin.

Olen ollut kipeänä kohta 2 viikkoa. Sairastelu alkoi järkyttävällä kurkkukivulla, mikä on jatkunut tosiaan kohta  2 viikon verran ja lisäksi keuhkoputket on rohisseet ja korvat soineet. Kuumettakin minulla oli yhtenä päivänä, joten olin 3 päivää sairaslomallakin. Silti tuntuu, ettei tauti lähde millään pois ja minun lisäkseni myös Kimmo ja Onni ovat nyt kipeänä. Omasta puolestani voin myöntää etten ole malttanut levätä tarpeeksi, koska onhan hevoset lenkitettävä ja edes perushommat hoidettava.  Viime sunnuntaina kyllä nukuin ja löhösin melkeimpä koko päivän, joka on iso suoritus minulle ja nautin siitä kyllä kunnolla.  Ja mikä, hienointa - minulla ei ollut tästä omantunnon tuskia,   olen siis voinut oppia jotakin !

Kaverukset päikkäreillä <3

Kerttuli ottaa rennosti <3

Romanttinen kaakao-hetki Jennan kanssa <3
Niin kuin tuolla blogin facebook-sivuilla pikapäivityksessä  jo kerroinkin - on Karisman ultra ensi viikolla.  Katsotaan, että kaikki on hyvin  ja saan todistuksen sikiövakuutusta varten.  Uskallan varovasti todeta, että olisi mielestäni aika suuri ihme, jos tammuska olisikin nyt sattumoisin tyhjä.  Sen maha on kasvanut jo hieman ja harjaillessa se on erityisen herkkä mahan / utareitten alueelta,  myös pepun harjailu tuntuu välillä järkyttävän herkän naikkosen mieltä.  Tosin maha voi olla ihan sitä heinämahaakin, sillä tamma asustaa nykyään heinäpaalin kyljessä ja tuntuu että paalit hupenevat ennätysvauhtia ! Jospa mie nyt vaan lopetan nämä turhat miettimiset, ensi viikolla oon viisaampi!  <3

MöhMöh <3
Karisman mielipide närhen "laulusta" tien viereisen kuusen oksalla - kesken sopivatempoisen laukan. Meinas äiti ottaa äkkilähdön kuuhun siitä hyvästä :D

Vaikka elämä onkin ollut työlästä, se ehkä tuntuu työläämmältä oman pään sisällä - tämmöstä oon ainakin viime aikoina pohtinut.  Ehkä aivokapasiteetti ylittyy kun on ollut ylirasitusta, on ollut niin paljon mietittävää ja sellaisella liialla asioitten pyörittelemisellä oon väsyttänyt itseni. Jossakin kulkee se raja kuitenkin.  Sen verran olen osannut myös relata välillä ja ottaa rennosti, että nykyään osaan jopa kaivata irtiottoja ja suunnitella sellaisia aina tulevaisuuteen.  Jaksaa paljon paremmin touhuta, kun tietää että jokin odottaa.   Minulla on paljon edessäni, joten toiveikkaana eteenpäin ja silleen sopivasti touhukkaana jatketaan !


<3  Henna

24 kommenttia:

  1. Voi ihania kuvia <3 Koita pärjäillä ja parantua! :) Toivotaan taas parasta varsulin puolesta! Eikä mitään kiirettä blogin kanssa, kirjotat kun kerkeet ja kun siltä tuntuu. Silloin sitä tekstiä on myös kiva lukea! :)

    ~Silja<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen tsempeistä <3 On mulla tuolla muhistelemassa muutama pitkään hautunut postaus, jospa saisin ne pian julkaisukuntoon ;)

      Poista
  2. Minunkin mielestäni kannattaa ottaa ihan iisisti blogin suhteen. :) Joskus vaan ei ehdi tai jaksa ajatella blogia ja se on täysin ymmärrettävää, elämässä on paljon muutakin ja tärkeämpiä asioita kuin netti.
    Paranemisia sinne päin ja mukavaa loppusyksyä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvin ja tyhjentävästi sanottu ! :) minustakin moni arkinen ja konkreettinen asia menee netin edelle. En vaan osaa istua koneella tuntitolkulla jos joku asia on hoitamatta ja niitähän riittää kun asuu maalla, hepat on omassa pihassa, on koti ja lapsi - työtä unohtamatta :D ihana kommentti, kiitos siitä ! <3 Ihanaista syksyä sullekin ja ollaanhan yhteyksissä täällä blogin äärellä! :))

      Poista
  3. Mukava taas lukea sinun tekstiä! ♥ Postaile vain silloin kuin jaksat ;) Toivotaan että sieltä löytyy ihana pieni varsan alku ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, ihanaa kun teiltä saapi ymmärrystä <3 ootte ihania ! Ootan kovasti että ultrassa näkyis pieni koipeliinin alku <3 apuva ku jännittää heti ku alkaa aattelemaan koko asiaa! :D

      Poista
  4. Mukavaa lukea uutta postausta. Ja blogihiljaisuutta on liikkeellä, tuntuu että on näin syysaikaan sata ja tuhat asiaa mitkä menee blogin kirjoittamisen ohi. Peukut pystyssä ultran osalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, onpa kivaa kun te ootte kommentoinu niin paljon - antaa hurjasti lisämotivaatiota ja intoo ! <3 kiitos hirmuisesti, peukkuja tarvitaan tähän jännitykseen :DDDD

      Poista
  5. Romanttinen :DDD muistatko miten ne yhdet pussaili?

    Jenssen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No olihan se romanttinen, ellei jopa hieman eroottinen hetki ! ;D Muistan, joo mutta me pystyttäis vielä parempaan ;)))

      Poista
  6. Sitä touhotusta ja vouhotusta on liikkeellä kun pitäs saaha kaikki ennen virallisen varsinaista talvea tehtyä!;) ja paranemisia!! Mie olin niin kiltti työntekijä että sairastin flunssan jo muuhun määrätyllä sairaslomalla!!:D koipelo kuulumisia odotellessa!!!-Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanoppa elä muuta, kyllä on aikamoista tohotusta tää elämä ollut ja uskonkin että nyt ku alkaa helpottaa - sairastun tietenkii! :D mutta jospa sitä olis taas kondiksessa kohta, tiukassa on parantuminen nytte aika monella kun on niin kaameet pöpöt liikkeellä :/

      Poista
  7. Mullakii ollut ikävä sun tekstejä, mutta jatka siten, kun itselles parhaiten sopii. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onoa kiva kuulla että mun höpinöitä on kaivattu! <3 Kiitos muru!

      Poista
  8. hei milloin on tulossa taas kropparemontti postausta ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei valitettavasti vähään aikaan, kun oon sairastellut aika paljon :( sitten taas postailen kunhan pääsen taas jatkamaan hommia! :)

      Poista
  9. Mä oon kans katellu, että kyllä tammamamman masu on kasvanut! Ihanaa!
    ja heei.. jos sattuu vielä, että oot kipeä/hirmunen kiire, niin multakin saa liikutusapua pyytää :) mielelläni auttelen tarvittaessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin sen pötsi on jo kasvanut, jännittävää! En malta oottaa ens torstaita! <3 Kuules toveri, voit tulla iha milloin vaan - oon sitten kipee tai en ! Enemmän kuin mielelläni mä sut otan vastaan ja ponitkin tykkää ! <3 Jos haluut niin voit tulla aina kun ulle itelles vaan passaa :)

      Poista
  10. Parantele itseäsi ja muista ettei kaiken tarvitse aina olla täydellistä! :) Itselläni on ainakin pienemmoinen syysmasis mutta kohta se joulu tulee ja lumikin toivottavasti. (itse olen ainakin hirveä joulufani:D ) Ja kovasti täälläkin toivon että sieltä varsa tulisi!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi eka lause osu ja uppos ! Minusta tuntuu että oon välillä liian perfektionisti esim. kodin siisteyden suhteen. plaah, miks ihmisen pitää olla niin pöljä välillä että pingottaa pikku jutuista :/

      Voih, tsemppii sulle kovasti - tää marraskuu on kieltämättä masentava kun on niin pimeetä ! onneks kohta vaihtuu vuosi ja sitte taas uutta kesää kohti <3

      Poista
  11. Pitkästä aikaa ehdin lukea blogeja ja tämä kirjoitus kyllä kolahti minullekin. Paljon samoja asioita tapahtunut, varsinkin tuo että omasta "itsestään" ei ole näkynyt kuin pilkahduksia silloin tällöin.

    No, tästä me nousemme taas ja joulua kohti mieli varmasti paranee <3 Jospa siihen mennessä saisi omaa kroppaakin parempaan kuntoon, niin tammikuussa on kiva jatkaa. :) Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, et usko miten ilhaduin tästä sun kommentista! ihanaihanaihana oot ! <3 oon vältelly bloggeria taas päiväkausien ajan, kun pää vaan humiseen tyhjyyttään, mutta nyt jotenkin aivoni saivat taas sähköä kirjoittaa ! Niin vähän mutta silti niin paljon - hyvin pätee myös tähän kommenttiin, miten yksi pieni kommentti ammentaa voimaa toiselle, iso kiitos sulle <3 tästä on hyvä jatkaa! :))

      Poista