keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

The summer is crazy!

ÄÄÄ, en kestä !  Niin ihana kesä ja ennen kaikkee suurenmoinen elämä ! Jännitystä ja seikkailuja !  Sori etukäteen -  jos jotakin ei kiinnosta nyt kuunnella ylitsepursuavaa hypetystä ja yyberimelää fiilistelyä, niin suosittelen skippamaan tämän postauksen ! ;)

Olen vaan yksinkertaisesti niin onnellinen ! Ja ennen kaikkea kiitollinen !   Saanut levätä, löytänyt vihdoinkin balanssin omaan elämääni, askareitten ja relaamisen välillä.  Olen saanut monta asiaa järjestykseen, niin kodin konkreettisissa asioissa kuin ihmissuhteissa. Oman pääni sisällä etenkin.

(c)  ystäväni Annika

 Ystäväni ovat huomanneet muutoksen, ja olleet todella onnellisia ja etenkin huojentuneita puolestani.  Se aito ja originaali, rento ja rempseä Henna alkaa taas näkyä ja ennen kaikkea kuulua.  Hävettää ajatella aikoja taaksepäin, miten synkkä olinkaan uppumuksen keskellä. Olen kiitollinen niille ihmisille, jotka ovat jaksaneet ymmärtää minun väsymystä, eivätkä ole tuominneet minua.

Storsand <3
Päiväni ovat toki edelleen työntäyteisiä, mutta olen oppinut myös skippaamaan tietyt hommat myöhemmälle.  Osannut heittäytyä virran ja seikkailujen vietäviksi.  Elää hetkessä.  Lopettaa ennakointi ja jatkuva laskelmointi.  Olla tässä ja nyt. Olen päättänyt, että tämä kesä on elämisen kesä !  Olen heittänyt "vaihteen vapaalle"  jo useampaan otteeseen ja huomannut miten hyvältä ja vapauttavalta se tuntuukaan.  Maisemanvaihdos ja poistuminen omalta tontilta.

Meillä oli Kimmon kanssa aivan mahtava reissu Powerparkkiin.  Niin kuin tavoitteena oli,  saatiin todella viettää aikaa yhdessä, pitää hauskaa -  olla toisiamme varten.  Hihiteltiin jännityksestä huvipuiston laitteitten jonossa, kiljuttiin niitten pyörteissä kauhusta/innostuksesta,  naurettiin toisillemme, hassuteltiin. Halailtiin ja suukoteltiin. Huikeeta.  Parasta kuitenkin oli huomata se, että elämänkumppanuuden lisäksi olemme edelleen ystäviä ja hyviä kamuja toisillemme.  Meillä on samanlaisia kiinnostuksen kohteita erilaisuudestamme huolimatta.

<3

Paras laite <3

ei pystyny, oksetti jo pelkkä ajatus :D

semmonen lämmittely korkeenpaikan kammoiselle ennen.....

... kamalinta laitetta ikinä  ( ei suositella korkeanpaikankammoiselle ja putoamispainajaisia näkevälle).  Kuitenkin selvisin hengissä ja voitin pelkoni, mutten meinaa päästä yli siitä shokista.  Jäätävä vehje.

sitten illalla vähän harmoonisempaa tunnelmaa meren rannalla <3

Mutta sitten vielä muita kuulumisia.  Karisma tosiaan majailee tällä hetkellä oriasemalla, on majaillut viime perjantaista lähtien. Kävin katsomassa tammaa sunnuntaina kotimatkalla, ja siellähän se mamman mussu töhisi äitin nähdessään.  Oli hellyydenkipeä ja kaipasi rapsuttelua, suukotteli takaisin.  Kaikki on sujunut hyvin, neiti käyttäytynyt oikein hyvin - kiima oli nousemassa vahvasti. Soittelin eilen kysyäkseni hetken kuumimmat tiedot ja sain tietää, että tamma on tällä hetkellä kiimassa.  Eli kuulemma päästään siementämään.   Tammahan siemennetään oriista Fernet, joka on upea musta oldenburgilainen.  Ori majailee ja kilpailee tällä hetkellä tanskassa, josta siemenet tulivat pakasteena.  Saas nähdä, onnistuuko siemennys ekalla yrittämällä, vai tarvitaanko yrityksiä useampia.  Jännityksessä eletään siis.  Tarkoituksena olisi saada laumaan uusi jäsen kasvamaan ja tulevaisuudessa kasvattaa siitä kelpo harrastekaveri ja kiltti, mielellään suht mutkaton perheenjäsen.  Ammattilaiset otan mukaan projektiin, jotta saataisiin kelpo elukka aikaiseksi :)   Se tietää taas isoa reikää rahapussiin mutta se on sitten sen ajan murhe!

Nyt kun Kb on ollut poissa elämästäni noin viikon verran, olen tajunnut miten paljon tarvitsenkaan tuota omaa vatipäätäni.  Se on herkkä ja oma persoonansa, mutta silti niin mukava harrastelu kaveri ja antaa kivasti tekemistä satulassa istujalle.  Tää breikki meille molemmille on tehnyt varmasti hyvää, huomataan tarvitsevamme toisiamme. Tamman arvo minulle on mittaamaton <3

lokakuu -12 

Vuse on saanut laiduntaa ystäväni superkiltin, rauhallisen tamman kanssa.  Eilen toin Vusen pihaan ratsastusta varten,  ja voi sitä itkun määrää kun joutui omaan pihaan ilman tyttökaveriaan. Ystäväni toi sitten tammansa meille kylään helpottamaan seurankipeän ruunani tuskia.  Huvittava tyyppi,  ei selkeästi ole mikään yksineläjä meidän papparainen.  Mutta hyvä niin, minä oon saanut rapsutella ja helliä mummelia ihan korkojen kera <3   Nämä ovat niin kivoja kavereita keskenään kun ovat molemmat samanikäisiä ja luonteeltaan semmosia vässyköitä.Tänä viikonloppuna on tulossa ystävämme siskon häät, jonne olen lupautunut tekemään pöytäkoristeet.  Joten perjantaina leikin jälleen floristia.  Vaikken ammattilainen oo, tykkään kyllä tosi paljon hommasta, koska rakastan kukkia ja kaikkea pientä kaunista.  Pöytäkoristeet viime kesältä ystäväni häistä :)


 Mutta tässäpä tämä hetken kuumimmat fiilikset!  Kyselkää rohkeesti tarkennusta asioihin jos kiinnostaa ja   heitelkää muutenkin sellaisia postaustoiveita ja tai kysymyksiä, mistä haluatte minun postaavan !  Nyt lämmittämään evästä itselle ja poijjalle, ja sitten imuria heiluttamaan !  Palataan taas asiaan!


<3 Henna


10 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea että asiat balanssissa ja onnellisuus sekä tyytyväisyys tursuaa niin että!!:)) yksi lapsi taputtaa karvaisia käsiään sille!!:))) ihanan näköstä rantsua ja mie en vois mennä mihinkään noihin laitteisiin ku antaisin ylen, pää kestäis mut vatsa ei!!:/ Voe Vusen lussukkaa!!:) Ottais vaan Vusekin loman kannalta!;))-Anne-

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ihanaa niin ihanaa!!! <3

  VastaaPoista
 3. Oi ihana lukea blogiasi kun tekstistä hehkuu onnellisuus:)<3. Hui kauhee tuo laite, mie en menis tuohon mistään hinnasta nimimerk. Korkeenpaikankammoinen ja nähnyt painajaisia tippumisesta :s ja mitä, astutetaanko karisma?!:D oletko kirjoittanut tästä aiemmin vai onko memmyt vaan ohi miulta :D varsat on kyl ihania, jos karisma saa varsan en kestä nähä niiitä kuvia ;) -minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se dragon tower oli jotain niin järkkyä. Koko settihän itsessään oli nopeasti ohi mutta silti - se kaikki nousuineen, hiljaisuus, koneen hurina ja pudotuksen odotus. iso kouraisu mahassa, iratutuminen istuimesta ja oleminen pelkkien tukien varassa - hyih. Itse kärsin kansmaika kovasta korkeanpaikan kammosta ja usein tosiaan näen myös sellaisia unia missä tipun jostakin, mahassa suolet heittää kärrynpyörää ja juurin kun olen iskeytymässä maahan - herään. Oli iso asia mennä laitteeseen, vaikka kädet tärisi hysteerisyydestä eikä jalat meinanneet kantaa. Kuitenkin luonne oli vahvempi enkä halunnut antaa periksi, vaikka kimmo sanoikin että voi kyllä mennä laitteeseen yksinkin. :D onneksi luupäisyydestä on jotain hyötyäkin, oli tosi ylpeä itsestäni jälkeenpäin :D mutta ihan kreisiä, en meinaa siltikään päästä yli siitä laitteestavaan vatvon sitä vieläkin mielessäni :DDDD

   Ja kyllä - Kb siemennettiin toissapäivänä, haimme tammuskan eilen kotiin ja tiineytarkastusta nyt odotellaan :) uusi yritys sit jos ei nyt ekasta yrityksestä tiinehtynyt :) En ole pahemmin aiheesta täällä avautunut, koska asia ei ollut täysin varma mutta muutekin kyllä myönnän että halusin pimittää tietoa vielä ihan turvallisuussyistä ja siitä etten aiheuta ihmississä ja etenkään itsessäni liikaa innostusta :) Kirjoitan aiheesta pian teille lisäää kyllä <3 mäkään en kestä odottaa pientä koipeliinia, jos sellainen saadaan Karisman massuun itämään <3

   Poista
 4. Voi kun ihanaa! :) Miten multa on mennyt tuo tieto Karisman astuttamisesta ihan ohi aikasemmin, ootkon siitä täällä blogissa puhunut?

  Kesäterkuin kyseleepi Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ku tosiaan tuossa jo ylemmälle anolle vastailinkin, en ole pahemmin aiheesta täällä avautunut, koska asia ei ollut täysin varma vielä. Mutta muutekin kyllä rehellisesti myönnän, että halusin pimittää tietoa vielä ihan turvallisuussyistä ja siitä syystä, etten aiheuta ihmississä ja etenkään itsessäni liikaa innostusta :) Kirjoitan aiheesta pian teille lisää kyllä ja kysellä saapi <3 On tämä odotus ja jännitys kyllä ihanaa kieltämättä, vaikka tiedänkin, mikä iso työsarka minua taas odottaakaan :DDD Mutta, minkäs teet kun veri vetää ja sen voin taata että työtä olen valmis tekemään ja maksamaan myös ammattilaisille siitä :)

   Poista