torstai 26. kesäkuuta 2014

Mitä teille kertoisin ?

Mitä teille kertoisin, mistä oikein aloittaisin ?   

Hyvin jännä tunne on tämä:  raastava ikävä blogin sekä lukijoiden pariin, kirjoitusinto valtava - mutta pää typösen tyhjä.  Kädet syyhyten istahdan koneen ääreen, mutta aloittaminen tuntuu vaikealta. Olen useita kertoja istunut tässä näin -  tuntien, ettei olisi mitään järkevää tai kiinnostavaa kirjoitettavaa. Hetken tyhjää blogisivua tuijoteltuani lähtenyt pois pettymyksen tunne sisällä.  Minulla on paljon annettavaa, puhkun elinvoimaa ja onnea -  mutta miksi tunnen itseni voimattommaksi lukiessani otsikon Hiomattomat Timantit ?  

Kuitenkin, nyt en häivy tästä vaikka mikä tulisi !   Juurrutan hanurini nyt tähän tuoliin hetkeksi, olkoonpa mikä lopputulos tahansa!  Tämä rakas harrastus ja elämäntapa on ollut horroksessa, enkä halua kasvaa erilleen tästä. Mutta tarvitsen edelleen teidän apua!  Jotta tämä ei olisi tätä ainaista kuulumishömppää, kaipaisin postausehdotuksia, kymyksiä kommentteja - palautetta!


Jos nyt vähän niitä kuulumisia kuitenkin.  Täällä elämä on touhuntäyteistä, mikä ei oo varmaan mikään uutinen kenellekään :D  Mutta mikä on ehkä uudempaa, on se että olen oppinut sanomaan ei,  jättäytynyt sivummalle. Toki ekat kerrat kirpaisi kovasti ja ne päivät usein kieriskelinkin omantunnon tuskissani, mutta kaikkeen tottuu ja jonkinlainen turtuminen on tässä asiassa hyvästä.   Keväällä huomasin terveydentilassani niin vakavia oireita, että oli pakko viheltää peli poikki.  Pienen lapsen äiti ja kirppusirkuksen pyörittäjä ei voi olla joka paikassa läsnä, ei kukaan ole kone.  Minä yritin olla kaikille läsnä ja avuksi, osallistua kaikkeen, enkä uskaltanut sanoa ei -  sillä tavalla tapoin itseni henkisesti. Nyt kun olen saanut elää itselleni, perheelleni, parisuhteelleni ja omalle kodille elukoineen - olen todella onnellinen ja uskallan jopa väittää - tasapainoinen.  Alan löytää itsestäni sitä kadotettua uutteruutta ja energiaa,  mikä on vahvuuteni.  Ja mikä hienointa, tunnistan itsessäni jo pientä huolettomuuttakin !

Tällä hetkellä tuolla ajtusmaailmassani kaikista eniten pinnalla on varmasti Karisman tiineyttämispuuhat.  Tammuska siemennettiin kaksi viikkoa sitten, ja sunnuntaina olisi sitten eka tiineystarkastus!  Ette toverit usko, miten minua jännittää!  Kuitenkin olen hyvin jalat maassa-tyyppi, enkä ole hypettänyt asiaa sen suuremmin.  Olen valmistautunut siihenkin, ettei tamma ole tiine.  Tuossa tapauksessa tamma jää tarkastusreissullaan asemalle odottelemaan uutta kiimaa, uutta yritystä.  Jänniä aikoja elellään siis! Kirjoitan kyllä syvempiä ajatuksia varsa-projektista tulevaisuudessa.




Koska on kesä,  ovat myös aitahommelit taas täydessä vauhdissa !  Jatkoin viime kesänä aloittamaani pisteaita-urakkaa takalaitsan aitaamisen muodossa ja kivastihan tuo tuossa etenee pätkä pätkältä.  Innovatiivisen ja kiireisen maman on vaan toteutettava itseään välillä yömyöhällä, kun muuten ei meinaa päiväsaikaan ehtiä.   Aika hidasta hommaahan tuo on, kun roudailee kuusenrangat, karsii ne ja pystyttää aidan - mutta on se sen arvoistakin.    Sen verran vilppiä annoin itseni harrastaa ja otin rautalangan helpottamaan aidan pystyttämistä ja tulee siitä huomattavasti tukevampikin niin. Ihaninta olisi saada takapihalla oleva pikkuinen laitsan läntti kokonaan aidattua, mutta katsotaan miten pitkälle tänä kesänä pääsen :)  Aika hassunnäköistähän tuo ehkä on, mutta onpahan tekjänsä näköinen luomus!




 Viikonloppuna ollaan todennäköisesti Onnin kanssa aika paljon kaksistaan, kun Kimmon serkku tulee meille kyläilemään ja pojat taatusti viettävät kalassa suurimman osan ajasta :) Sitten sunnuntaina lähetään jännäämään tamman masun tilannetta.  Mistä haluaisitte minun postaavan ennen sunnuntain jännäriä  ?   

<3 Henna


13 kommenttia:

  1. Voi Henna, ihanaa kun ilmoittelet itsestäsi vaikkakin tämä onkin "vain" tällainen kuulumispostaus. Minusta on kiva lukea sinun tekstejä, ajatuksia ja kaikkea sinulta, olet niin aito ihminen ja mahtava persoona. (Voisin jopa sanoa että omintakeinen tyyppi ;) ) Tykkään siis ihan tällaisistakin postauksista sinulta, mutta se tuskin sinua auttaa eteen päin blogin viemisessä, että sanotaan vain "joo tykkään kaikesta, jatka samaa rataa"

    Tulen varmastikin heittämään postausideaa sinulle, lupaan miettiä jotakin kivaa koska todellakin haluan sinulta tänne jotain uutta :) Itsellänikin on blogin kanssa vähän harmaa kausi menossa, kun kädet on täynnä kotia ja pikkumiestä ja olen fyysisesti niiiiiin väsynyt. Ideoita kyllä on, mutta jotenkin ei vain saa aikaiseksi...plaah..

    Ihania kesäisiä hetkiä teidän perheelle! <3

    -Iina
    http://laskettuaika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Iina, olipa ihana kuulla sinusta! kyllähän tuon ymmärtää enemmän ku hyvin, vauva-arki on tosi uuvuttavaa ja väsymys on varmaan käsinkosketeltavaa ... Hirmuisesti tsemppiä sinne ja isosti voimia <3 Kiitän ja kumarran ihanista sanoistasi ja jään oottelemaan ideoitasi <3

      Poista
  2. Voi, teillä on kyllä nätti pihapiiri siellä! Tuo aitakin näyttää tosi viehättävältä!

    VastaaPoista
  3. Millä oriilla tamma on siemennetty? Tsemppiä, toivottavasti on tiine! Meillä vielä jatketaan yrittämistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja ps. postausehdotus, päivä kuvina tekstien kera, videota päivästäsi tai jotakin semmoista :)

      Poista
    2. Tammuska siemennettiin oriilla Fernet :) Oldenburgilainen :) Tsemppiä teidänkin varsu-puuhiin, toivottavasti natsaa! <3 Ja kiitos kovasti ideasta, teinkin tuossa jokin aika sitten tuollaisen postauksen ja se oli niin tykätty että pitää ehottomasti yrittää saada aikaiseksi uudelleenkin ! :)

      Poista
  4. En muista, oletko jo tehnyt tällaista, mutta yksi postausehdotus olisi se, että kirjoittaisit elämäsi aakkosista eli keksisit jokaiselle aakkoselle jonkin sanan, joka kuvaa sua tai elämääsi :) Tai toinen olisi sellainen, että kuvaisit omasta mielestäsi mieluisimpia yksityiskohtia kodistanne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on hyvä idea, kiitti! :) En muista, oonko tehnyt joskus tuollaisen mutta ehottomasti tämä olis kiva ja virkistävä tehdä ! :) taidampa tehhä tän heti ! :)

      Poista
  5. Tässäpä hieman postausideoita:
    Rakastan videoitasi joita olet tehnyt ystäviesi kanssa! Ne ovat täynnä naurua ja mielenvikaisia juttuja- ihania piristyspommeja! <3 vink vink, jos olet lähiaikoina tapaamassa vaikka kaktua tai lauraa..? ;)
    Postauksen, jossa keskityt onniin. Kerrot, miten aiot hänet kasvattaa, ja miten hänen kanssaan on tähän asti mennyt ja mitä hän nyt osaa :)
    Kysymyspostaus
    Jonkin asteinen esittelyvideo tallistanne ja hevosten tiloista (tarhat, laitumet, kenttä jne..)

    Hyvää kesää sinulle ja perheellesi Henna! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoja ideoita sullakin, kiitti niistä ! Minä en ossaa editoida videoita, mutta jonkun höpöttely-videon pystyisin kyllä tekemään :) Pittää tuumailla noitten tovereitten kanssa, että jos nähellään niin pittää kahtoo sit onko fiilistä videohommeleihin :) Oonkin tehnyt tallista esittelyvideon pätkissä ja ne pätkät löytyy youtubesta mun käyttäjanimeltä Henna Vartiainen :)

      Onnista olisi kyllä hyvä postata pitkästä aikaa! Ukkeli on kasvanut niin mahottomasti :) a kysymyspostaus olis kans kiva tehhä ! :)

      kiitti sulle paljon että annoit toiveita ja ideoita :) Hyvää kesää sullekin ! <3

      Poista
  6. Yritänpä kommentoida uudelleen kun jostain syystä tuo kakka-nokia ei julkaisekaan kommenttejani, vaikka näyttäisi ensin että se sivulle ilmestyy, mutta onkin kadonnut sitten kun seuraavan kerran katsoo..näin kävi edellisellekin kommentille, jonka tuohon aiempaan postaukseen kirjoitin, enkä jaksanut tulla naputtamaan uudelleen koneelle...sorry!

    Elikkäs mie kun tykkään näistä utopistisemmista postauksista niin saisko näistä jotain ideaa?
    - Kuinka luulisit selviäväsi ja minne menisitte ja mitä tekisitte jos Suomeen syttyisi sota?
    - Onko historiassa jotain tapahtumaa joka on sinua liikuttanut tai muuten mietityttänyt, josta haluaisit jakaa oman näkemyksesi.
    - Ruokaan liittyvä postaus kaikkinensa eli mitä teet itse mielelläsi, arkiruokaa, juhlaruokaa, mitä tilaat ravintolassa mieluiten jos siellä käyt jne. jne. jotain omia ruokakikkoja tms.
    - Mikä on sinun mielestäsi vaikeinta/helpointa täällä ihmiselämässä?
    - Onko elämässäsi tapahtunut koskaan mitään yliluonnollisia asioita tai asioita joihin on ollut vaikea keksiä järkevää selitystä? (tämän voi ymmärtää ihan vapaasti miten haluaa!:)

    tässäpä nyt jotain mitä aivot oksenti...-Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uijjui mitä ideoita ! näissä onkin pureskeltavaa hetkeksi ;) Mahtavia, kiitta taas toveriseni ! <3

      Poista