lauantai 28. kesäkuuta 2014

Elämäni aakkoset

Ensimmäisenä kiitän kaikkia viime postaukseen kommentoineita lukijoita! Olette ihania, kun jaksoitte ideoida ja tsempata mua! Sain tosi mukavia ja piristäviä ideoita, joista saan tarmoa alkaa toteuttamaan pikkuhiljaa ainakin osaa niistä.  Edelleenkin otan avosylin idoita vastaan, sillä haluaisin pitää tätä blogia enemmän eläväisenä ja oma pääni ei yksin ilmeisesti siihen kykene :D   Joten pitäkää linjat enemmän kuumana niin minäkin sytyn taas uuteen liekkiin!

Mutta itse postaukseen! Sain idean  tosiaan viime postauksen kommenttiboksista, kiitos siitä! Minulla oli hämärä muistikuva, että olisin joskus tehnyt samaisen postauksen ja sieltähän se pikaisesti googlettamalla näköjään löytyikin!  En jäänyt lukemaan sitä sen enempää, vaan ajattelinpa että miksen tekisi sitä uudelleen koska tämmöinen postaus on helppo toteuttaa näin pikaisesti ! : ) Joten samoja juttuja saattaa ehkä tulla mainituksi toistamiseen, mutta eipä anneta sen häiritä! Nuo utopisimmat kirjaimet jätin pois siksi, ettei tartte väkisillä keksiä mitään, vaan saan laittaa heti ensimmäisen mieleen tulleen sanan, sen enempää miettimättä ja kertoa asiasta sitten vähän tarkemmin.

Mutta aloitetaanpa:

A:  Anteeksianto
- Se on kyllä niin suuri ja eheyttävä voima, että se on niin ku siinä. Ei mitään lisättävää.  Ilman anteeksiantoa kukaan ei saisi mahdollisuutta yrittää uudelleen eikä tämä maailma hyvin pitkään pystyssä pysyisi ilman sitä.

B:  Beretta
- Mun upee haulikkoni. Uskollinen toverini jo 15 vuotta :DC:   C-vitamiini
- Tärkeetä saada!  Tyrnimarjat on mun lemppareita c-vitamiini-pommeja !

D:  Dempesta Stella
- Karisman viimeisin varsa, joka syntynyt vuonna 2008. 

E:  Elsa
- Rakas edesmennyt koirani.   Elsan kuva ja kaulapanta ovat edelleen kunniapaikalla olohuoneessamme.G:  GG-hoiva
- Paras duunipaikka <3  Hieman on jo ikävä takaisin töihin.

H:  Henna
- Minä ite.  Myötähäpeän ja sympatian risteytys.I:  Itkeminen
- Itkeminen on meikäläiselle melkeimpä osa arkipäivää. Liikutun herkästi, itken yhtä paljon sekä ilosta että surusta. En koe tunteitten näyttämistä häpeällisenä.

J:  Janne.
- Rakas pikkuveli.  Huikee toveri.

 

K: Karisma
- Mamman kattilapää.  Hieno tamma ja kiva harrastekaveri. L:  Laura
- Ystäväiseni. Pian nähdään <3M:  Mansikka
- Odotan kovasti tämän kesän mansikkasatoa, että pääsen ostamaan vähintään yhden 5 kilon laatikon tuhottavaksi  ja säilöttäväksi <3  Rakastan mansikoita, mutta kukapa ei ?N:  Nuutti
- Siskoni poika ja luonnollisesti Onnin serkku.  Täyttää kohta vuoden <3

O:  Optimistisuus
- Koen itseni pääasiassa optimistisena tyyppinä.  Koitan ajatella ihmisistä ja asioista ensimmäisenä hyvää ja nähdä asioiden positiiviset puolet ja ennen kaikkea ottaa avosylin vastaan vastoinkäymisten tuottavan opetuksen.  Huomaan, etten kuitenkaan uskalla iloita liikaa etukäteen asioista, ennen kuin ne ovat täysin varmoja.  Tietyistä asioista puhun alkuun vain läheisimmille ystävilleni, ja tuon ne julkisuuteen vasta asian varmistuttua.  Esimerkkitapauksina tulee mieleen oma raskauteni sekä Karisman varsa-projekti. Niistä en uskaltanut huudella hirveästi etukäteen.

P:  Pelko
-  Pelko kulkee usein mukana elämässäni.  Pelkään voimakkaasti  mm. hyljätyksi tulemista  tai työttömäksi joutumista. 

R:  Ratsastus
- Tärkeä osa elämäntapaa hevosten kanssa.  Välillä käy melkeimpä työstä, kun löytää itsensä läpiratsastamasta hevosta iltamyöhällä.  Mutta eipä tuota varmaan osais ilmankaan olla, ainakaan pitkää aikaa.


S:  Salmiakki
-  Yksi addiktion kohteista.  Supersalmiakki on lempparia! 

T:  Traileri
- Joo traileri juu, sehä se mielessä on toki! :D   Olis kiva omistaa oma, mutta on hienoa että saan  tarvittaessa vuokrata sitä tuttaviltani. Olen kiitollinen. Taas huomenna pitäis lähtä vetämään traikkua kohti maaninkaa.


U:  Uistin
-  Uistimenheitto on mukavaa, ja toki kaikki kalastus muutenkin.


isukki <3

V:  Vetovoima
- Se on hieno tunne näinkin pitkälle edenneessä parisuhteessa <3

Uu jeah ;) 
 Y:  Ystävät
- Elämän hauskuuttajat ja suuri tukipilarini elämän horjuessa 
 Ä:  Äitiys
-  On suurenmoista olla äiti.  Se tunne, että saa nähdä lapsessaan piirteitä itsestään.
<3 Henna

ps.  Huomenna sitten jännitetään Karisman tiineystarkastusta!   Luultavasti päivitän pikaisesti tuloksen blogin FACEBOOK-SIVUILLE , joten sinne siis tykkäilemään ja seuraamaan jos meidän systeemit kiinnostaa !  :) 

10 kommenttia:

 1. Kiitos Henna <3 Olen erittäin otettu kun sain maininnan tässä. Merkkaa mulle paljon, joten KIITOS :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle merkkas tämä sun kommenttisi myös aika paljon, kuin myös ne henkilökohtaiset viestit! <3 lav ya !

   Poista
 2. Hauska postaus! Tälläistä voisin itsekin joskus kokeilla. :)

  VastaaPoista
 3. Kommentoin edelliseen postaukseesi postausideoita, ja toivoin videota. Vastasit mielestäni ihanasti! :D Kiidin heti youtubeen katsomaan kertomasi kanavan. Rakastuin <3 Ensinnäkin. Olet aivan ihana, pirteä ja aito <3 Äänesi on kuin enkelin <3 Onni on saanut parhaan mahdollisen äidin <3 Olet niin positiivinen ja iloinen <3 Olet jotenkin todella järkevä. Ajattelet asiat fiksusti, mutta annat myös tunteiden näkyä. Jos itkettää, niin annat itkun tulla. Kun naurattaa, naurat vedet silmissä. Se on ihailtavaa, ja minä ihailen sitä myös <3

  Keep on going Henna, we love you!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai että. Vaikka oon semmonen hölö ja melekeimpä aina sanavalmis, niin nyt en oikein saa sanaa suustani. Olipas ihana kommentti ! <3 Itseasiassa, hienoa kun kommasit nyt uudemman kerran - mulla nimittäin saattaa ollakin tulossa videota lähiaikoina, jos vaan saadaan tuon mun toisen pöhkön toverin kanssa semmoisen tehtyä ;) voi kuule, niin minäkii rakastan teitä <3 olen niin kiitollinen että mulla on näin huikeita lukijoita! Tämä antaa niin paljon taas eloa ja potkua tähän blogiin ! :) iso läjä suukkoja sinne !

   Poista
 4. Sinulla on ihana blogi! :) Mutta ihan näin kun kännykällä luen, tausta on aika synkkä :( Voisit vaihtaa vaikka värilliseen kesätyyliin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti kommentista, ja oot kuuleihan oikeessa tän ulkoasun suhteen ! se on ollut mun mieleen pitkään mutta nykyään minustakin se on liian synkkä :) On ollut sen muokkaaminen miljoona kertaa mielessä, mutta oon ilmeisesti näitten juttujen kanssa niin saamaton, etten saa aikaiseksi tehhä :D Pitäis varmaan ottaa uudet kuvat bannearia varten ja teettää se itse työ muilla jotta tulis ees jotain järkevätä jälkeä ;)

   Poista
 5. Tää oli kiva postaus, oon joskus oman blogini alkuaikoina tehnyt tämmöisen itsekin ja voisin tehdä sen joskus uudelleen :)

  VastaaPoista