perjantai 6. joulukuuta 2013

Hiomattomat Timantit 2-vuotta - synttäriarvonta!

Ja ennen kaikkea - hyvää itsenäisyyspäivää meidän rakkaalle Suomellemme!  <3
Tänään tuli täyteen 2 -vuotta siitä, kun pitkän harkinnan jälkeen rohkaistuin, istahdin koneeni äärelle ja rustasin varovasti arkaillen ensimmäisen, hyvin alkeellisen aloituspostauksen blogiini.  Perimmäinen tarkoitus oli pitää omaa julkista päiviäkirjaa, jonne saan kirjoitellen purkaa sekä vanhoja taakkojani, näyttää arpeni ja tuoda julki myös sen hetkisiä taisteluita sisimmässäni.  Ja toiveena, että joku lukee - ymmärtää, neuvoo - saa itsekin tukea.  Matkan varrella on mukaan tullut paljon muutakin julki elämästäni. Elämää maalla, touhuilua lemmikkien kanssa, hevostelua - sekä kaikkea muuta taivaan ja maan väliltä.

Tämän kahden vuoden aikana olen saanut kasvaa paljon ihmisenä.  Kirjoittamisella on ollut uskomaton voima ja vaikutus siihen, miten näen itseni - miten kohtaan minuuteni,  katson kuvajaistani peilistä. Miten näen muut ja ennen kaikkea miten haluan nähdä heidät. Myöskin kuunnella ja ymmärtää.   Ja mikä hauskinta on ollut, kirjoittaessa postausta viisastuu sen kulkiessa loppuaan kohti. Ja myös kommentoinnin puolella postaus jatkaa eloaan hyvinkin ihanan kirjavasti.  Sitä tajuaa paljon asioita, näkee itsensä vajavaisena ja pienenä. Jopa nauraa omalle tyhmyydelleen.   Mutta täältä on kummunnut myös äärimmäinen rohkeus,   olla se mitä on - tällainen.    Ja nähdä itsensä ja muut kauniina, hyväksyttävänä - ei puutteellisena, vaan lähinnä kehityskelpoisena.

Kiitän teitä kaikkia, jotka ovat jaksaneet tukea minua tämän blogin kanssa. Ilman teitä, olisin luovuttanut jo monta kertaa. Te lukijat olette tämän blogin selkäranka, joka yhtenäisenä porukkana kantaa meitä kaikkia yhdessä eteenpäin.  Joten kiitos, vielä kerran. Sanat ei riitä kuvaamaan, miten tärkeitä te olette. Pidetään  edelleen yhdessä yllä tämä erinomainen tsemppimeininki, mikä täällä blogissa on vallinnut. Olette kaikki mahtavia <3

Nyt on sitten blogin historian ensimmäisen arvonnan aika!   2-vuotta ollaan kuljettu yhdessä matkaa  ja toivon mukaan matkamme jatkuu vielä pitkään :)

Joten pidemmittä puheitta, saanen esitellä ystävät rakkaat :
 
Kaverillani on käsityöpaja nimeltään Elmerin paja, jossa hän taikoo aivan superihanista kankaista muunmuassa söpöjä pipoja.   Ja nyt on tarkoitus arpoa 3 pipoa kaikkien rekisteröityneitten lukijoitten kesken ! 

Arvontaan voi osallistua blogiin rekisteröityneet lukijat, jotka ovat tykänneet myös blogini Facebook-sivusta.   Käykää ystävällisesti tykkäämässä myös  Elmerin Pajan sivusta ja ihailemassa sen hienoja tuotoksia :) 


Hiomattomien Timanttien Facebook-sivu.

Elmerin Pajan Facebook-sivu

Kaikki te, jotka osallituvat arvontaan - kommentoikaa postauksen loppuun ilmoittamalla osallistumisestanne ja antakaa myös sähköpostiosoitteenne.  Arvonta suoritetaan perjantaina 13.12.  (oikea onnenpäivä! :D )   ja voittajiin olen yhteyksissä sähköpostitse, jotta jokainen onnenpotkun saanut voi itse valita kankaan pipollensa sekä ilmoittaa yhteystietonsa ja toki myös päänympäryksen, jotta piposta tulee sopivankokoinen.  Tuossa alla kuva kangasvaihtoehdoista  sekä pari meikäläisen hieno natural-poseeraus lempparipiponi kanssa, joka on Elmerin Pajan käsialaa.


Joten, nyt eeku vuan osallistummaan arvontaan !  Minä lähen nauttimaan itsenäisyyspäivän illallista ja nauttimaan ystäväpariskunnan seurasta.  Hauskaa iltaa teille kaikille sinne  ja muutenkin rattosata viikonloppua!

<3 Henna

34 kommenttia:

 1. MINÄ OSALLISTUN!

  sviuh@outlook.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paitsi jos sattuisin vaikka saamaan arpaonnea, niin voitko ilmottaa mulle facebookissa, siel pyörin enemmän ;D

   Poista
 2. Osallistun! anja.ninni@hotmail.com ja olen lukija ja tykännyt fb:ssä :)

  VastaaPoista
 3. JOO osallistun, huippu arvonta! tartteisin tollasen pipon! Tiedät mistä minut löytää ;)

  VastaaPoista
 4. Paljo säkää kuskolla ja karismalla? Molemmat tosi ihania! Ja koko eläinpoppoo on niintäydellinen!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kb:lla on säkää 155 ja Cuzcolla 160 ja ehkä rapiat päälle, sitä ei olla koskaan virallisesti mitattu :) Omistaja ja karvakorvat kiittävät kovasti kehuista! <3

   Poista
 5. on se vaan ollut ihana asia, että sinä olet nähnyt niin paljoa vaivaa lukijoiden eteen ja kirjoittanut avoimesti elämästäsi. puoli vuotta / 1 vuoden olen seurannut blogiasi, ja nokka kohti tulevaisuutta. olet vahva Henna, muista se. <3
  - neppis

  VastaaPoista
 6. osallistun, oon tykännyt fb sivusta ja oon rekisteröitynyt lukija.
  kiia_ruben@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 7. No tietennii osallistun!!;))) säpöä en mielelläni julkisesti laita,koska roskaposti koneet hakevat säpöosoitteita ja alkaa tulla sitten skeidapostia, mutta toivottavasti Se ei estä osallistumista, koska osote on jo sulla ylhäällä!:)

  VastaaPoista
 8. Osallistun! (:
  hennau94@hotmail.com, olen lukija ja tykännyt fb:ssä!
  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 9. Osallistun, ihanan pirteitä kankaita :D Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle Henna :)
  heppaposti93@luukku.com

  VastaaPoista
 10. Osallistuttaan ihmeessä :) annaroosa.saarti@gmail.com, tykkäilty ja jäsen :)

  VastaaPoista
 11. Osallistun :) chocky.pony@gmail.com

  VastaaPoista
 12. osallistun :) katri.koo@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. En tienny et Karisma on noin pieni,se näyttää paljo korkeemmalta kuvissa :)
  Mieki osallistun. katja.rannanjarvi@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Osallistun :)
  annimyl@suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Minäkin osallistun! emmi.kivikoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. osallistun! janitak97@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Minä tahdon osallistua :)
  sari_1983@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. osallistun ! ::)

  linda.t@live.fi

  VastaaPoista
 19. Osallistun! :) elisa.perakorpi@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukana joulumielellä :)
  minni42@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukana!
  elina.piekiainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Mukana!
  elina.piekiainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Osallistun :)
  carita.hevonen@luukku.com

  VastaaPoista
 24. Osallistun :) Jolanda.arela@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Osallistun :) oonakinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Osallistun :) essukka.94@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana arvonnassa !
  tarja_lappalainen@hotmail.com

  VastaaPoista