maanantai 11. toukokuuta 2015

Muistellaanko hetki menneitä ?

Innostuin rauhallisen yövuoron iloksi penkomaan vanhoja kuvia viimeiseltä kolmelta vuodelta ja vähän tekemään tämmöstä yhteenvetoa kuvien perusteella, missä ollaan oltu ja missä mennään nyt - lähinnä kropan ja painon suhteen. Paino nousi kummallisesti viime viikolla, ehkäpä vapun aikana vedetyt lukemattomat munkit koituivat kohtalokseni vähän takautuvasti, ken tietää ;)    Kuvista kuitenkin voi päätellä, että kyllä jotain kaventumista on tapahtunut vaikkakin välillä on tehty takapakkiakin ja aloitettu uudestaan.

Tässä mennään viimeistä ratsastusta ennen synnytystä, paino n. 100 kiloa.   Kuva otettu sunnuntaina 20.1.2013 päivällä,  kun seuraavana yönä alkoi klo 1:n aikaan supistella ja Onni syntyi 30 tunnin ja pitkän yrityksen  jälkeen sektiolla tiistaina 22.1.2013 klo  9:14.

Alaston totuus 12.2.2013    paino 88 kg
Noin viikko aloituksen jälkeen,  paino 87,3 kg
Onni reilu 1 kk,  äiti 86.5kg
Muotovalio 1.4.2013   84.9kg
Muodollisesti pätevä, 84.1kg .
Heinäkuu ja höllyvät melonit :D Kusko on sentään komeana, mama painaa 82 kg.
Vesipeto elokuussa.  Paino 81.2kg.
81.2kg
30.9.2013   78.6kg
Paino seilasi vuonna 2014   78-85 välillä.  Tässä lokakuisessa kuvassa painoa ehkä jotain 83kg
Marras-joulukuun  pahimman suru-ajan jälkeen,  aloitetiin taas ryhdistäytymään pikkuhiljaa. Kuva salilta tammikuun alussa, paino about 81kg. Marraskuun puolivälissä se oli ollut korkeimmillaan 84.5kg.
Helmikuun 19. Paino 78,5kg 
29.3.   75.5kg
Eli tässä mennään nyt ! Harmittaa aavistuksen, sillä kävin jo kivasti alle 75 kiloa mutta nyt sitten pompsahdettiin takaisin noihin lukemiin ! Mutta en jää sitä sen enempää märehtimään, vaan kivasti uusi draivi päälle ja minulla onkin aika pysäyttämätön olo - ainakin tällä hetkellä.  En jaksa stressata enää painostani, mutta haluan tehdä sen eteen jotain, joten asetelmat on entisiin yrityksiin verrattuna hyvät. Kuitenkin, kun katsoo viime viikkojen mittauksia - olen junnannut paikallani jo reippaan kuukauden! Nyt hieman skarppausta ja pieni loppukiri ennen kesäkuun alkua ja etenkin ennen  6 viikon kesälomaa, joka alkaa näillä näkymin 9.6. :)

<3 Henna

4 kommenttia:

 1. Ylpiä susta, hieno saavutus jo marraskuusta tähän asti plus aiemmat sentit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muruseni <3 Kyllä tämä tästä taas lähtee etenemään taas :))) jännitys pistää aineenvaihdunnan liikkeelle tiijät mitä tarkotan ;)

   Poista
 2. Eikö se niin ollut että jos nopeasti laihduttaa niin nopeasti tulee paino takaisin? :) Hitaasti ja rauhallisesti ni hyvä tulee! Oon tosi ylpeä susta ja kuinka oot jaksanu ottaa ittees niskasta kiinni :) Pidä hauskaa!! <3

  ~Silja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oot ihan oikeessa silja! :) Niin ne sanoo että hitaasti hyvä tulee ja minä kyllä aion pysyvästi saada painon kuriin ! :) eiköhä se tässä taas ala pudota kun jättää taas sokeria vähemmälle ;) kiitos taas sinullekin <3 ootte ihania !

   Poista