sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Videovastaukset vol 1

Tässäpä olkaa hyvä!  Seuraava osa on jo latautumassa! :)

VASTAUSVIDEO<3 Henna

12 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin ihana ja aito ihminen, kuten muutkin perheestäsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti <3 tämmönen hölöpölö mie oon :D

   Poista
 2. "Kaikki läskileirit" hahaha kiitos aamun piristyksestä :D Seuraavaa odotellessa :-)

  VastaaPoista
 3. Täytyy kyllä yhtyy tohon sun mietteeseen,kun puhuit, ettei tiiä koska Kusko alkaa olemaan siinä kunnossa, että pitää päästää pois. Mun ruunalla on joskus leikattu etujalka ja jotainhan sillä edelleen on siinä jalassa, jänteessä joku ruhje.
  Ja sitä olen miettinyt, että joskus kun ruunani alkaa olemaan poispäästöä vailla, niin pitäisi ottaa joku kaveri tammalleni. Mutta, jotenkin uuden hevosen osto ruunani tilalle ei tulis kysymykseenkään,kun se on mun elämäni hevonen ja ensimmäinen oma. Sit pitäs vaa löytää joku muu heppakaveri,joka siihe vois tulla oleilemaa tamman kanssa. Vaikeeta on kyllä ees ajatella sitä, ettei ruuna ole enää nuori,mut jos kaik menee hyvin, ni toivottavast se puksuttaa lähelle 30 ikävuotta kanssani, se on nyt 21v :)

  Mulla on sama juttu ton alkoholin käytön kanssa, etten o apsolutisti, mut juon just tyylii 1-2krt vuodessa,yleensä uutenvuoten ja vähän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä noitten kaakkimusten kanssa semmoista arpomista hieman ja mullakin kyllä jotenkin uuden hakkimisen miettiminen tuntuu pahalta. Meillä nuo Kuskon takajalat on turvotusten vuoksi aika törkeen näköiset mutta kun kerra polle on hyvävointinen, virkeä ja syö hyvin, en koe vielä meillä olevan vielä mitän hätää vaikka itseäni nuo kintut vähän häiritsevät. Mutta mitä taas tässä toissapäivänä herran riekkumisia tarhassa katselin, ei ukkelilla taida olla mitään kipuja ja se on pääasia :) Meillä vuse on 18, täyttää ensi huhtikuussa 19 :)

   Poista
 4. Voi Henna! <3 Sie oot niin ihana ihminen. Olet semmonen ihminen kenestä minä itse saan voimaa ja uskoa hyvään elämään ja siihen, että tässä maailmassa on myös niitä hyviä immeisiä. Uskon, että jos saisin muutaman päivän olla sinun seurassa niin olisin, kun uusi ihminen. Kiitos, että jaksat olla juuri sinä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voe tokkiisa Ilona, kiitos kovasti! Olet ihana! <3 Mikäs sinua estäisi tulemasta kylään? ;) <3

   Poista
  2. varo vaan kohta koputtelen ovea- leveä hymy naamallani. :D

   Poista
  3. No kuule täällä mie hymyssäsuin oottelen ;)

   Poista
 5. Hyvin sanottu tohon 'tyhmin asia mitä olet ostanut?' :D itsellä kans kaks hevosta kotona, ja välillä tuntuu siltä niiden kanssa et pois sellaset mutta samaan aikaan tietää ettei niistä pysty luopuun koska onhan nekin osa perhettä ja niiiin rakkaita :) Sun vastausvideoita oli ilo katsella koska kerrot jotenkin niin kivasti :)

  ja ainii, hyvää syksyä teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä noitte vatipäitten kanssa semmosta tohinata tuo arki mutta jäisin aika orvoksi jos niitä ei olis! :DDD vaikeeta on rakastaa tommosia elikoita hehehehe :D

   Kiitos mahottomasti Iida sullekin ihanasta kommentista ja samoin sinne oikein rattosata syksyä sinulle ja sun karjalle ! ;) <3

   Poista