keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tallin ja ympäristön esittely junttityyliin

Dodii! Nyt on sekin hetki koittanut, että sain toiveestanne tehtyä vihdoin esittelyvideon tallista.   Kamera takkuili mukavasti jälleen, joten tämäkin videopostaus tulee kolmessa erässä. Nyt kun mietin asiaa tarkemmin jälkeenpäin, olisi ihan pelkkä tallin esittely mahtunut tuolle yhdelle videolle, mutta minusta se olisi jäänyt tökerön lyhyeksi.  Joten,  sekavansorttista esittelyä tuli lisäksi mutaisesta tarhasta, kentäntekeleestä, pihasta ja vaikka mistä - minun epämääräisistä jorinoista puhumattakaan.

Kun siirsin eilen videot koneelle kamerasta, nauroin itseäni kipeäksi niitä katsoessani. Vaikka olenkin hyvin spontaani höpöttäjä ja mielestäni ainakin olen suhteellisen oma itseni ollut myös aiemmilla videoilla, niin nyt viimeistään olin täysin normaali - just tuommoinen junttimainen pölhö oma itseni. Ehkä alan kunnolla rentoutua kameran edessä pikkuhiljaa. Vaikka ehkä joskus olisi syytä pienimuotoiseen häpeään, ei kai sitä voi olla muuta mitä on annettu :D

Mutta enivei,  tähän alas laitan taas linkit videoihin niin sieltä voitte zuumailla ja naureskella vapaasti minulle! :))

Tallin esittely osa 1

Tallin esittely osa 2

Tallin esittely osa 3

 Loppuun pari kuvaa videossa esiintyvästä urposta!
<3 Henna


20 kommenttia:

 1. Huippuja videoita!
  Piristivät ehdottomasti tätä harmaata ja ikävää päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh no hyvä että piristi ! Mahtavuutta! <3

   Poista
 2. Ihanan piristävä !! Kiitos kiitos ja kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköiset tilukset teillä siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon ! :) paljon on hommia pihassa tehty ja vielä olis vaikka kuinka paljon tehtävää - mutta eipähän tule missään vaiheessa tylsää ! :))

   Poista
 4. Olet aivan ihana! Niin rento ja oma itsesi! Kiva talli teillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijjui kiitoksia <3 tämmönenhän minä - kunnon savolaisjuntti :DD

   Poista
 5. Oi, todella kivalta näyttää kotinne! :) Todella mukavaa katsoa rentoa ja mukavaa videota, missä kuvaaja on oma itsensä, eikä esitä yhtikäs mitään!! Oikein mukavaa syksyä sinulle ja koko perheelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti, kiva että siekii tykkästi! <3 Minustakin on tosi tärkeää että ihminen on just oma ihtensä eikä yritä esittää mitään muuta, miekii vaikka tämmönen pöhelö oon ;D Samoin sulle ihanaa syksyä ja paljon lämpöä kotiisi <3

   Poista
 6. todella kiva esittely video :)
  onko millaisia postauksia seuraavaksi vuorossa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia sullekin! <3 Öö nyt en osaa sanoa, pittää ihan kahtoo onko jonossa noita toiveita kun en meinaa tällä hataralla päällä muistaa... ainakin laihdutuksesta pitäis postata kun se on rästissä ja sitä taidettiin toivoakkin :)

   Poista
 7. Ihanan piristävä, aito video :) Näistä sinun videopostauksista tulee aina niin hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 8. Henna, sä olet ihana ihminen.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskia kovasti <3 Osaaan mie olla kaikkee muutakin kuin ihana mutta parempaan pyritään koko ajan :D

   Poista
 9. Ihana video! Teillä on niin mukavat ja kotoisat tilat siellä että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, kiitos paljon! vielä olis kaikkea mukavaa inspiraatiota hautumassa, jotta saataisiin paikoista vieläkin viihtyisämmät, mutta se vaatinee rahhaa niin kuin joka asia! :D mutta, unelmoida saa ja se on vaan hyvästä ! <3 Hyvää syksyä sulle sinne ! <3

   Poista