torstai 6. kesäkuuta 2013

Kompasteleva ihminen

Minulla olisi teille paljon kerrottavaa, mutta niin monisäikeisten ja vaikeitten asioiden kirjoittaminen vie aikaa ja tuntuu juuri tällä hetkellä todella raskaalta. Mutta älkää huoliko, kirjoitan kyllä syvällisemmin kunhan saan ajateltua asioita ja otettuani aikaa paremmin kirjoittamiseen.


Olen jotenkin lamautunut ja pysähtynyt elämässäni, myös kirjoittamisen suhteen.On myönnettävä, että kova työnteko, siihen liika sulkeutuminen ja suorittaminen arkisten hommien suhteen uuvutti minut. Sitä se on, kun paineistaa itseään - vaatii enemmän kuin itse kykenee. Pitää itseään laiskana, jos ei tee jatkuvasti töitä. Silloin kompastelee, myös henkisesti. Onneksi olen kuitenkin tajunnut vihdoinkin myös levätä, viettää aikaa ystävien kanssa ja saada vähän elinvoimaani takaisin. Olen ollut taas jälleen kerran tyhmä, en ole ottanut myrskyvaroituksia vakavasti, vaan olen halunnut uskoa että jaksan kyllä.  Mutta en taida oppia tätä kuin kompuroimalla - vielä useamman kerran. Mutta eiköhän se oppi joskus kolahda meikäläiseen.   Ja niinhän se tekeekin, aina lopussa.  Ei ihminen ole kone.

Myös muut isommat sekä pienemmät sydänsurut ovat varjostaneet viime päiviäni, mutta niistä kirjoitan sitten myöhemmin lisää sillä aihe on aivan liian iso hetkessä kirjoitettavaksi. Mutta kirjoitan toivon mukaan teille siitä pian. 

Minulla on ollut kamala ikävä blogin ja teidän lukijoiden pariin. Ikävöin niitä hetkiä, kun saan kirjoittaa tänne useita kertoja viikossa - rauhassa ajan kanssa asioita pohdiskellen ja teidän kanssa niitä elämän mutkia oikoen.  Jakaa myös niitä iloisia asioita ja onnistumisen kokemuksia.  Kiitos teille ihanaisille aivan mahtavista kommenteista, teidän vuoksenne blogi pysyy elossa ja siksi haluan omistaa aikaani enemmän tähän, koska tämä antaa minulle todella paljon voimaa kaiken muun hässäkän keskellä. Myös asioista kirjoittaminen on kasvattanut minua todella paljon - olen huomannut omat virheeni ja puutteeni konkreettisemmin ja tajunnut, miten pahasti minulla onkaan elämänkoulu kesken.

On minulla paljon iloisiakin asioita elämässäni ja niihin on keskityttävä enemmän.  Olen kuitenkin pohjimmiltani iloinen ja erittäin onnekas -  elän elämäni onnellisinta aikaa. Synkkinä hetkinä pienet elämäni kultakimpaleet hohtavat pimeyden keskellä ja johdattavat minut taas oikeille raitelle. Tässä muutamia iloisia kuvia tähän postauksen loppuun! Nämä saavat paremmalle mielelle <3

Käsihevostelua <3
Kesä-Urpåilua kera hyvän toverin <3
Onni aina matkassa <3 


kesä-Onska <3


<3 Henna

35 kommenttia:

 1. aivan ihania kuvia <3<3 tsemppiä henna!

  VastaaPoista
 2. Ihana onni, ihana sinä, ihana ilma ja iloinen mieli! Jaksamisia! <3

  VastaaPoista
 3. Rakastan sun tyyliä kirjoittaa, ja odotan aina innola milloin saan lukea uusia postauksia ! :) Tsemppiä hirrveesti ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Anna, kiva että osaan tuotta tektstiä mielenkiintoisessa muodossa! :) En ole ollut kauheen hyvä kirjoittaja, mutta kummasti tässäkin hommassa kehittyy, kun tarpeeksi rustailee :)))

   Poista
 4. Voi ihanat te! Aivan käsittämättömän suloinen Onni, ihanan ilmeikäs kaveri :) Jaksamisia hirveesti sekä ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jolanda, samoin sinne teidän arkeennne pikkuisen kanssa! <3

   Poista
 5. Voi, tsemppiä sulle Henna! <3 Kirjottelehan vaan, me lukijat ja muutkin ymmärretään ja tuetaan sinua! Onse Onni-poika jo iso poika,aivan supersuloinen!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todellakin kirjoittelen sillä myös sen terapiavaikutuksen lisäksi olisi ikävä jättää asioita kertomatta, vaikka se välillä himpun nololta tuntuisikin :) Onneksi olen jo pääasiassa tuon nolosteluvaiheen blogini suhteen ohittanut, elikkä melkeimpä asiasta kuin asiasta voidaan puhua oikeilla nimillä :) Onni kiittää kehuista kovasti <3

   Poista
 6. Oi kun Onni on niiin hirveän suloinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina, hän on kyllä mahottoman suloinen, pussailtava ukkeli <3

   Poista
 7. Kyllä me tsempataan. Mulla oli himoikävä sun postauksia, ja mietin ihan hädissäni, onko sulle jotain sattunut. Kumminkin kiva kuulla susta taas. ♥ Ihania heposia, ja kesäonska. :)
  Tsemppiä, haleja <3
  -neppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi neppis, oon mie ihan eloss aja kunnossa - vähän vaan väsy ja kiireinen, mutta kyllä tää tästä ! Mie rustailen teille taas pian enemmän :) Haleja! <3

   Poista
 8. ää mä sulan! Onni on ihan liian suloinen :) Hirveen paljon zemppiä! Itse odotan _aina_ innolla uutta postausta, olkoon tekstin asia mikä tahansa :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan kesäisiä kuvia! :)

  -Minz

  VastaaPoista
 10. Sulla on kyllä kauniit kasvot :) Mua ärsyttää, kun mun omat kasvot on nätit vasta sitten kun ne on laihat :D tää pulleus ei pue mua yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sie kyllä laihdut takaisin, elä huoli. Minusta äitiys on kaunistanut sua monella tavalla ! <3 Tiedän, että pulleus ahdistaa sua ehkä herkemmin ku mua, minä kun oon ollut pullee niin pitkään - toisin ku sinä :D Mutta kyllä me tästä laihdutaan, meillä on sylissä jotain niin ihanaa että läskeistä viis ;) Voe tokkiisa kiitos, noh - kasvot on ainut kaunis asia meikäläisen ulkonäössä ja olis ne nekin nätimmät, jos ei ois tuota silavaa tuossa päällä hehehehe:DD

   Poista
 11. Tsemppiä Henna!! Olet mahtava ihminen<3<3 Onni on valtavan IHANA!!!!! <3<3
  -Pimu-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pimu!! <3 Lähetämme Onskan kanssa isot kesähalit sinne! :)

   Poista
  2. Kiitoss <3<3
   -Pimu-

   Poista
 12. Muakin harmittaa, etten oo ennättänyt kirjoittaa aikoihin mitään syvällistä blogiin, vaikka ajatuksia on ollut paljonkin.. mutta mutta ehkä vielä jonain päivänä. :) Mutta ihana sinä! Upeita kuvia ja ajatuksiakin - jälleen kerran. Eteenpäin, päivä kerrallaan, iloiten arjen helmihetkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aamen! Kiitos ystäväisen - helmihetkiä kanssasi oottaen <3

   Poista
 13. Onnilla on ihanat ilmeet ♥ Piristy, kyllä sä kestät (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa, kyllä tämä tästä <3 >Nämä on niitä aikoja kun ihmistä aina koetellaan ja koulitaan :)) näistäkin löytyy aina jotain arvokasta kuitenkin :) Kiitos paljon sulle tsempeistä ! :)

   Poista
 14. tosi kiva tää sun blogi ja hienot hevoset ! :) liityin ehdottomasti lukijaksi :) tässä oma blogini http://withabracadabra.blogspot.fi/ ,jos kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tervetuloa! <3 sullapa on mahottoman komea inkkariheppa! :)))

   Poista
 15. Paljon tsemppiä! Tykkään sun blogista tosi paljon, iloista kesää teille<3

  -julia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Julia! <3 samoin sulle ihanaa kesää sinne ! :)))

   Poista
 16. Ihania kuvia ja varsinkin tuo Onnin viimeinen kuva<3 Hyvää kesää sinne :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin onnistunut otos ! :)) Kiitos paljon ja hirmuisen hyvää kesää sullekin Katri ! <3

   Poista
 17. Voih, pieni Onninne on kyllä yksi söpöimmistä vauvoista joita olen koskaan nähnyt. Alkaa itseäkin hymyilyttää kun noita iloisia ilmeitä katselee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hän kyllä on suloinen, vaikka oma kehu taitaa vähän haistakkin heheh ;) On kyllä semmoinen ilopilleri,ettei itsekään osaa enää niin pitkään murehtia asioita kun ennen, yksi katse riittää tuohon piekkupoikaan niin joha on parempi mieli <3

   Poista