lauantai 19. heinäkuuta 2014

Jänkhällä - kuvapostaus

Huhhuh, olipas viikko !  Puolet sydämestä jäi jänkhälle,  kun puolet taas odotti täällä kotona.  Nyt on nukuttu univelat pois ja lepuutettu aivoja joka solulta.  Seikkailuja poikien kanssa, kireitä siimoja ja  ystävällisiä paikallisia (itikoita unohtamatta :D).   Kuvia katseltavana on se miljoona, joten annetaanpa niitten puhua puolestaan :)



 


Kysymyksiä reissusta ja muutakii mieleen juolahtavaa saapi heittää kommenttiboksin puolella ! :)

<3  Henna

23 kommenttia:

  1. Oot laihtunut! Ihanat maisemat ja ihanat te kaikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten ihana kuulla, että näytän laihtuneelta, kun paino on oikeesti noussut xD mutta kai se onnellisuus kaventaa ja keventää myös mieltä ? ;) Kiitos sulle paljon <3

      Poista
  2. Upeeta, mahtavaa, ihanaa!!! Parhautta! T. Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta kyllä <3 Harmi vaan kun hilla-aika olis vasta ilmeisesti vasta elokuun vaihteessa/alkupuolella, joten jäätiin ilman hilloja :( Mutta jospa me pärjätään iliman :D

      Poista
  3. Ihanaa ! Itse lappilaisena rakastan katsella näitä kuvia ! Veri vetäisi jo pohjoiseen, mutta juuri nyt ei ole mahdollisuutta lähteä. Toivottavasti oli ihana reissu ja nautitte ! Missäs kaikkialla te kävitte ? :)
    -Riina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, mullakin virtaa suonissa lappilaista verta niin sepäs se tuonne jänkhälle vettää <3 Oli kyllä aivan ihana reissu, todella rentouttava oli ! Meillä oli mökki vuokrattuna kylässä nimeltä "pulju", olikohan jotain 40 km Kittilästä ylöspäin tai jotain sinne päin :D Lähinnä pörrättiin tuossa kylän läheisillä vesistöillä kalastellen ja ounasjoellakin käytiin kalaonnea koittamassa :) Käytiin reippailemassa puljutunturilla, levillä käppäilemässä ja ajeltiin ympäri maita ja mantuja maisemia katsellen :) hyvin kyllä aika kului noissakin hommissa ja tuli löhöiltyä ja nukuttuakin ihan korkojen kera :)

      Poista
  4. Näytät onnelliselta :) ♥

    VastaaPoista
  5. mieli lepää jo kuvia katsellessa, ihanaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä ihanan rentouttava reissu <3 minäkin olin ihan eri ihminen kun sain nukkua ja lepuuttaa itseäni arjen rutiineista ! :D tosin huomaan jo nyt, että loppua lähenevä loma ja hirvee työsuma kotona nostattaa ressi-tasoa mutta koitan yrittää jatkossakin paeta arkea vähän useammin kun näköjään tekee ihmiselle noin isosti hyvää <3

      Poista
  6. Ootte niin sulonen perhe <3

    VastaaPoista
  7. Ihania maisemia!!!<3 Tahtois kans kovasti uudelleen pohjoiseen, Se on niin oma maailma siellä verrattuna tänne...*huokaus*-Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyllä ihan oma maailmansa, jonne aina haluaa uudestaan <3 no teidän pittää seuraavalla kerralla suunnata kohti jänkhää ;)

      Poista
  8. onpa tosi ihania ja rentouttavia kuvia! näytätte todella onnelliselta pikkuperheeltä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, ihanaa että tykkäsit ! :) kyllähän me oikein onnellisia ollaan, vaikka toki meidänkin arkeen niitä kuoppia mahtuu ;)

      Poista
  9. Tosi ihania kuvia ja näytti super mukavalta reissulta! Olette kyllä niin söpö perhe ja rakastan tätä sun blogias!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi miten ihanalta tuntui kuulla että joku ihan rakastaa tätä ! <3 kiitos paljon,koitan pian kunnostautua bloggaajana niin olis useammin teillä luettavaa :))

      Poista
  10. Hienosti osaat kyllä kuvata, nyt vasta kylläkin tajusin ruveta blogiasi lukemaan, kun myyn oman ponini siihen teidän naapuriin. :) puskapullat.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon <3 kunnia hyvistä kuvista menee kyllä pääosin minun miehelle kimmolle, joka on meistä se ehottomasti taitavampi kuvaaja, se kun osaa nuo säädöt ja kaikki muut hässäkät hoidella :) Minulla on sitten enemmän sitä visuaalista silmää, niin ollaan ihan hyvä tiimi :)

      tervetuloa lukijaksi! <3

      Poista
  11. Ai mahtavuus minkä näköistä <3 ittekki halajis kovaa lappiin menosta mutta kirjotukset lähenee (valitettavasti :D) eikä seuraa ois kenestäkään paitsi koirasta :D josko sitä ens kesänä sitten.. :)
    Imatralle sentää tänä kesänä pääsin käymään kesäkuun alkupuolella ku koira käytiin astuttamassa :) rakastuin täysin siihenkin, niin ihana paikka, maisemat ja kaikki.. <3 vähän erilaista ku tääl pohojammaalla jossa ei oo ku peltoja ja latoja :D

    VastaaPoista
  12. voi että, jospa ensi kesänä pääsisit :) Mie kävin pohjanmaalla kesän alussa ja kyllä meikän silmiä hiveli myös ne aakeet laakeet pellot ja tuhannet ladot :))

    Hei mahtia, onnistuiko astutus eli onko koirasi tiineenä ? :)) jos on tiine niin tsemppiä lähestyvään synnytykseen <3

    VastaaPoista
  13. no, itest tää pohjanmaa tuntuu jokseenki tavalliselle ja tylsälle jo kun samat pellot joka päivä, missä ikinä liikkuukaan :D mutta kyllä näitä aina reissun jälkeen osaa taas arvostaa pienen hetken :)

    onnistui astutus hyvin (kolmesti astutettiin), ultrassa näkyi ainakin kaksi palleroista, mutta tuolla mahalla pentuja tulee olemaan todennäköisesti kyllä enemmänkin :) se nähdään kun mennään 56vrk:lla röntgenkuviin.
    Ultran eläinlääkäri totesi vain onnea ja menestystä, ei ole reilun 30v eläinlääkärikokemuksen aikana ikinä nähnyt yhtä vilkkaita sikiöitä.. :D jokseenkin voisin kuvitella että 8vk aikana ei tylsiä hetkiä pääse tulemaan!

    Oon samainen kuin tuo lellu ylhäällä, mutta blogger ei antanu mun vääntää ns. virallista pentublogia jossa kaikki tarkat tiedot lapsosista (menee kooikerhondjeRY:n sivuille) ja tarkat kehitysluvut jne, joten jouduin väsäämään toista käyttäjää tuota varten.. Typerä blogger!

    VastaaPoista