tiistai 4. helmikuuta 2014

Kyllä mie sekoilen!

Poistinpa hienosti äsken julkaisemani postauksen viikonlopusta, kun yritin mennä muokkamaan tekstiä, tai lähinnä korjaamaan erästä lausetta ja sen rakennetta. Niin painoinpa sitten ajatuksissani "poista" nappia ja vieläpä hyväksyin sen !  Kyllä pittää ihmisen olla tyhmyyden ruumiillistuma !  No mutta yritän pikaisesti kirjoittaa viikonlopun tunnelmista uudelleen tänne ennen kun lähden töihin :)

Kyllä sitä  huomaa tulleensa vanhaksi, kun ei enää meinaa millään toipua muutaman tunnin yöunista, saati sitten vauhdikkaasta menosta! Mutta hei, mähän täytän ensi vuonna jo 30 ! Olisko jo aika rauhottua? Naaaaaat!


 Kaikki postauksen kuvat on ottanut Emmi Kinnunen

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhoeOnqd3IGgVuRqt8HLkNk_M3aHsLohTLTafL-VbCGTXNdSFYlg5eCFTNknGNI1X3rtOCHyH5xOjCTxJKjzN0f8J-oD3vE7f8-QR64AYgKdWsSK3CExZud2kAfVysOywkvIOmARrvlJjs/s1600/IMG_0098.JPG




Mulla oli kyllä kieltämättä ehkä rankin vapaaviikko, minkä muistan yökköurani (kohta 5v) ajalta. Mutta se ei tarkoita sitä, ettei se voisi olla myös ehkä hauskin ja vauhdikkain vapaaviikkoni, minulla oli nimittäin myös superhauskaa enkä muista milloin viimeksi olen saanut kunnolla nauraa, hölömöillä ja tanssia!  

Oltiin kaktun ja Lauran kanssa unelmoitu pitkään yhteisestä viikonlopusta ja hauskanpidosta - ja nyt se vihdoin onnistui!  Viikonloppu kului mukavasti heppahommissa, säbää pelatessa, tanssimassa käydessä, saunoessa ja jutellessa kaikkea maan ja taivaan väliltä!  Jokainen sai olla just semmonen kun on, eikä kellään mitään pahempia estoja päällä ollut. Välillä meininki oli kyllä aikamoista :D On äärimmäisen vapauttavaa, että on sellaisia ystäviä joitten pelkkä näkeminen ja seura saa pään sekoamaan. Eikä tartte pitää itseään henkisessä pakkopaidassa. Olin ollut tosi uupunut koko viikon univajeen vuoksi, mutta ystävieni seurassa en omaa väsymystäni muistellut  ja pääsin hetkeksi pakoon omia arkisia murheitani.

Rentoutusviikonloppu tuli isosti tarpeeseen.  Olen jo jonkin aikaa ollut hieman erakoitumaan päin, joten tämä tuli kuin tilauksesta minulle. Kyllähän se oma uupumus  hieman heijastui omaan käytökseen vielä reissussakin, sillä olin välillä vähän poissaoleva ja omissa ajatuksissani.  Kuitenkin suurimman osan ajasta pysyin menossa mukana ja nautin yhdessä sekoilusta ihan kympillä !    Tuli kyllä hilluttua ihan kunnolla, naurettua omalle hölmöydelleen ja nyt jokaikinen luu ja lihas huutaa armoa !  








Tänään alkaa uusi työviikko, enkä tunne itseäni hirveän vahvasti työkuntoiseksi. Viime yönä taas valvoin monta tuntia asioita miettien. Minulla oli morkkis mm. nousseesta painosta ja sen murehtimisen lisäksi mietin pääni puhki, miten saan rahat kasaan seuraavaa isompaa projektiani varten. Unettomuuteni on saanut taas minusta otteen ja se syö aikalailla. Onneksi kuitenkin onnistuin nukahtamaan aamusta uudelleen ja rakkaani  antoi minun nukkua pitkälle päivään asti. Joten postitiivista tässä on se, että unirytmini on ainakin käännetty työrytmiin taas astetta paremmin.

Minua nyt harmittaa kun edellisessä postauksessa oli paljon enemmän asiaa ja kommentoinnissakin oli mukavaa jutustelua mutta eipähän tälle nyt mittää maha ennää.  Pyydän nöyrimästi  anteeksi ja muistanpahan olla jatkossa huolellisempi ! Tässä vielä alle meidän yhteinen videopostaus, jonka meidän editointi-virtuoosi Kake on väsännyt !  Video sisältää paljon tilannekomiikkaa ja sekopäistä huumoria, joten ei kireänutturaisille tosikoille !  Eli jos jollakin on tapana pingottaa tai ei muuten omista huumorintajua - kannattaa jättä video katsomatta ;)

SEKOPÄÄT VAUHDISSA 


nyt töihin lomps !  tämä typerä bloggaaja kiittää ja kumartaa !

<3 Henna


23 kommenttia:

  1. Tekevälle sattuu ja tapahtuu!!:)))-Anne-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eritoten tämmöisille älykääpiöille kuten minä :S nolo juttu.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos shania ! ja kiitos kun niin ahkerasti kommentoit ! <3

      Poista
  3. Toinen tekniikan ihmelapsi täällä näkemiin ilmottautuu!

    Ja hei, painoa on aika turha stressata. Välillä se vähä kipuaa ylös - ja sitten lähtee laskemaan pulkalla rinnettä alas. Se ei oo vaarallista. :) ite yritän kans pudotella painoa pois, ku mittoja on kertyny 176cm ja 88kg.
    Kannattaa ladata telefuuniin semmonen sovellus ku fat secret! Siinä laitat pituutta ja painoa, sinne saa lykkiä ruuat mitä syöny (löytää vsikka miten paljon eri tuotteita, merkkejä ja pikaruokaloita yms). Sit se näyttää paljonko normaalisti sais syödä tuohon kilomäärään - ite syön n. 55% koko päivän ruuista ja paino tippuu vähän jo sillä.

    Tsemppiä nainen, oot lujaa tekoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei mahtavaa! kiitos miljoonasti vinkistä ja vertaistuesta ! pittääpä ehottomasti ladata toi sovellus! Niin kyllähän se pomppii tuo paino aina vaikka kuinka kurinalainenkii olis, mutta nyt kyllä täytyy myöntää että paino pomppas ylöspäin viikonloppuna ihan oman leväperäisyyden vuoksi :S Noh, tässä pitää kiriä takaisin ja pitää kunnon tsemppi päällä :)

      Millä tahdillla sulla on pudonnut paino ja mikä on sun tavoite kesäksi, vai ootko asettanu semmosta ? tsemppii sullekin hirmuisesti, pidetään yhteyttä ! <3

      Poista
    2. Kesäksi ois tarkotus olla ainakin -10kg, mieluiten enemmänkin.
      Paino tippuu viikottain parista sadasta grammasta jopa kiloon (keskiviikkoaamuisin punnitten itteni), mutta nousee yhtä herkästi saman määrän - jopa tuplasti mikäli yhtään ressailen tms.

      Poista
    3. Joo sulla on samanlaiset tavoitteet ku mulla suurinpiirtein :) ja painon tippumisetkin tuntuu samalla syklillä menevän :) onko sulla joku tietty liikunta-ohjelma ? : ) sori jos utelen mutta tuntuu niin ihanalle kun täällä on joku joka ymmärtää <3

      Poista
    4. ei oo mitään maata mullistuttavaa liikuntaohjelmaa: reipasta kävelylenkkiä kolmesti päivässä koiran kanssa, välillä saatan ottaa pieniä hölkkä- ja intervallipätkiä juosten - varsinkin ylämäet pyrin juoksemaan. salilla pyrin käymään kerran tai kaks viikkoon, jossa käyn koko kropan lävitte, eniten taitaa silti tulla jaloille tekemistä. Ratsastusta ja tallitöitä tulee tehtyä, kun vieressä on 9:n hevosen talli jossa komeilee ylläpitovarsat.

      Mie voisin periaattees laitella vaikka lärväbuukkiinki viestiä jossa voitais pidellä paremmin yhteyksiä ja kattoa miten projektit edistyy?

      Poista
    5. Unohtu laittaa tuohon, et tietty jos siulle vaa sopii.

      Poista
  4. Hauska videopostaus :D Kyllä hyviä ystäviä pitää olla,joiden kanssa voi hullutella mielin määrin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ! <3 niinpä, kyllä olis elämä aika kuollutta ilman pieniä irtiottoja ! :)

      Poista
  5. Moikka! Löysin vasta blogisi ja voin sanoa, että kyllä on ihana blogi! :) Olet tosi iloisen ja pirteän oloinen tyyppi :D Olette kyllä hassuja Kaktun ja Lauran kanssa :DD

    Himalajalla.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja ihanaa että eksyit tänne! Täällä ruudun takana tosiaan kirjoittelee rempseä hevosnainen, maalaismölli, eräjorma, kylähullu...nimityksiä vois kait jatkaa loputtomiin :DD kiitos paljon kommentista tervetulloo porukkaan ! <3

      Poista
  6. Olisi kiva kuulla hevosten kuulumisia tarkemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin olis niistä ihana kirjoittaa pitkästä aikaa, ja materiaaliakin olis kiva postausta varten saada. Mitteepä haluaisit erityisesti polleista tietää ja kuulla ? :)

      Poista
    2. Herranenaika mie melkein jo unohin että Henna sinulla on hevosia kun et niistä ole paljon kirjoitellut!! :D - Minna

      Poista
    3. No niinpä ! En yhtää ihmettele, että immeiset unohtaakin :D Banneri on ainut, mikä paljastaa tällä hetkellä että kaakit kuuluu jollain tavalla elämään :) Niin paljon kun minä niistä tykkäisinkin postailla, jää postaukset tekemättä materiaalipuutoksen vuoksi. Mitkään tarhakuvat kun ei mun mielestä sellaiseen riitä :) Mutta kuha saan vähän jottain matskua kasaan niin kirjoittelen pian ponimusten kuulumisista :) mitä te haluaisitte kuulla vai kaikkea mahdollista niitten elämästä ? :)

      Poista
    4. Kaikkee mahollista, todellakintodellakintodellakin!

      Poista
  7. Te olette kaikki kyllä niin huikeita ihmisiä ja valloittavia omanlaisia persoonia! On hienoa nähdä, kuinka aikuisetkin uskaltavat vielä heittäytyä kaikenlaiseen hauskanpitoon ja olla oikeasti ja aidosti sitä mitä on :) Kaktun blogia olen myös seuraillut pari vuotta, hän onkin melkoinen sekopää ;))

    Itse olen samallainen hulluttelija ja hassuttelija.. Siitä syystä olen vain menettänyt kavereita ja ystäviä ympäriltäni, kun en olekaan aikuistunut heidän mukanaan. Minua aina katsellaan ihmetellen ja häpeillen. Onneksi oma mies on sentään yhtä hullunkurinen, niin ei ainakaan hänen seurassaan tarvitse jännittää :)

    -Iina

    http://laskettuaika.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, että meidän kohtalo kuulostaa kyllä sitten aika samaiselta. Minäkin koen usein yksinäisyyttä näitten omien hullutusteni kanssa, sillä useimmat "aivot-narikassa-ystävät" asuvat mua hieman kauempana. Mutta onneksi ei niin kaukana, etten niitä silloin tällöin näkisi :)

      Se on vähän ikävää, jos tuntee että pitäis pidätellä omaa persoonaa ja kasvaa aikuiseksi. Mullakin on sellaisia ystäviä, tai no - enemmänkin kavereita, joitten seura on ihan jees, mutta juurikin tämmöisten häpeilyitten ja heidän konservatiivisuuden vuoksi ei ystävyys pääse syventymään. niin valitettavaa ku se onkin.

      Sä oot kuitessii tosi onnekas, kun sun puoliso hulluttelee sun kanssa. Mun mies on just yks niistä jotka saa aina hävetä mua silmänsä päästään XD mutta silloin kun kimmo innostuu niin minä oon seitsemännessä taivaassa kun mies hulluilee mun kanssa :))

      Poista
  8. Nuo teijän kuvat on ihania!! <3 <3 Väkisin alkaa naurattaa katsoessa. Kiitos päivän piristyksestä! :D t. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, ihanaa että piristi ! <3 ystävien kanssa on parasta hölömöillä! ::) kiitos paljon kommentista <3

      Poista