tiistai 17. syyskuuta 2013

Soriii toverit!

Nyt minä onnistuin taas möhlimään pahemman kerran! 

Eilen illalla reissusta palattuani kotiin tajusin liian myöhään, että Kimmohan lähtee tänään uudelleen reissuun - mukanaan toki meidän rakas järkkärimme. En mitenkään ehtinyt kuvamaan tarpeeksi kuvia tuota kuvatoive-postausta varten, joten joudutte nyt hieman kuvianne odottamaan :/  Sori kovasti!

Kuitenkin, jokatapauksessa, kun kuvaideoita oli tullut niin paljon - olisi varmasti ihan okei postata kahdessa erässä ?  Jos tekisin huomenna postauksen kuva-ideoista, joihin minulla on jo valmiina kuvat. Sitten viikonloppuna Kimin palatessa reissusta, tekisin toisen osan - miltä tällainen kuulostaisi teidän korviinne ?

Kiitoksia kaikille, jotka kuvia toivoivat - niitä tuli todella runsaasti ! Kunhan olen tehnyt kuvapostauksen ensimmäisen osan ( jos teille on jees tehdä se kahdessa erässä ), on tulossa myös hevosaiheinen postaus niin kuin on jo ajat sitten toivottu. Tälläkertaa kuitenkin yllätykseksi joku muu henkilö on kirjoittanut sen :)  Näihin tunnelmiin jäämme ja odottelemaan sitä mahdollista kuvapostaus part ykköstä!

Sori vielä kerran kun möhlin taas täällä ruudun toisella puolella !  Oon niin pölöhö välillä!

Ei voi kauhalla vaatia, jos on lusikalla annettu -  älykkyyttä siis.

<3 Henna


5 kommenttia:

 1. Tee ihmeessä kahdessa erässä, muuten tulee todella pursuavasti kuvia ! Toi kuva näyttää pirulta, vaikket ole!:D
  ♥ neppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neppis ! Miepä teen kahessa erässä ! :) hihiii, itseni mielestä olen sopivasti noita-akan näköinen :DDDDD

   Poista
 2. hei moi

  Olisiko sinulla jossakin vaiheessa mielenkiintoa tehdä sellainen video haaste postaus . eli idea olisi tälläinen laita pesuvatiin vettä ja siihen kellumaan 5 omenaa sen jälkeen pyydä joku sitomaan kätesi selän taakse ja kokeile kuinka nopeasti saat poimittua ne viisi omenaa vedestä pelkästään suuta käyttäen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no en tiijä, mikä ettei ehkä tulevaisuudessa :)

   Poista